Restaurant Cristinne - Sibiu - meniuri nunti si botezuri

Bine ati venit la restaurantul Cristinne din Sibiu!
Va prezentam in randurile care urmeaza cateva dintre meniurile noastre festive pentru nunti organizate in Salonul Italian Vicenza (120 locuri), pentru evenimentele in aer liber la cort (150-600 persoane pana la 1500 persoane), precum si cateva meniuri pentru mese organizate, cum ar fi reuniuni festive de clasa.

Meniuri festive nunta – salon Italian Vicenza

Varianta I
Pret meniu: 35 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Nufar de rosie cu salata a la Russe
Telemea
Rafaello de branza
Tartina cu salam uscat si maslina verde
Rulada de porc mozaic
Chiftelute porc cu susan
Rulou sunca Praga cu salata Waldorf
Choux cu pate foie
Castravete
Masline negre
Fel intermediar
File salau pane
Cartofi nature cu unt si verdeata
Sos tartar/sos alb de smantana
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa
Smantana si ardei iute
Fel Principal I
Friptura de porc la cuptor cu sos
Cartofi aurii
Salata asortata de cruditati
Fel Principal II
Sarmalute de porc in foi de varza
Varza calita la cuptor
Mamaliguta la ceaun
Bauturi
Cafea naturala – la liber
 

Varianta II
Pret meniu: 40 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Rulou de sunca Praga cu cascaval
Rulada de pui si porc
Telemea
Rafaello de branzeturi
Nufar de rosie cu salata de vinete/salata a la Russe
Floricele de cabanos
Trandafir de salam uscat
Gujoane de pui
Castravete
Masline negre
Fel intermediar
File salau prajit
Cartofi nature cu unt si verdeata
Sos tartar/sos alb de smantana
lamai felii, verdeata
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa
Smantana si ardei iute
Fel principal I
Friptura de porc la cuptor cu sos brun
Rulada de piept de pui la tava
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Salata de asortata de vara
Fel principal II
Sarmalute de in foi de varza
Varza calita la cuptor si mamaliguta la ceaun
Desert
Inghetata asortata cu frisca, nuca si caramel cu sos de ciocolata si waffe de vanillie
Bauturi
Cafea naturala – la liber
 

Varianta III
Pret meniu: 45 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Tartina cu somon fume
Piramida de salam uscat
Ciupercute Champinion umplute
Rulada de curcan mosaic
Rulada de porc cu ardei
Vol au vent cu evantai de sunca
Frigaruie capresse cu mozarella
Rosie cu spuma Philadelphia
Canape de castravete cu icre
Bulete de branzaturi curcubeu
Décor : salata verde, verdeturi, masline
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa/supa crema de ciuperci /Supa Minestrone/Smantana si ardei iute
Fel intermediar
Rulou de salau cu somon si sos de piper verde
Cartofi nature cu lamaie si verdeturi
Fel principal I
Rulada de porc cu sos mustar
Orez brun cu legume
Salata asortata de sezon
Fel principal II
Muschiulet de porc impletit cu sos vanatoresc
Brot cartoffen
Salata verde cu lamaie
Sau
Mix grill (carnaciori, ceafa porc, piept de pui, ficatei)
Legume pe gratar (dovlecei, ceapa rosie, ardei gras, vinete)
Desert
Parffait de ciocolata neagra cu caramel si biscuit
Bauturi
Cafea naturala – la liber
 

Varianta IV
Pret meniu: 55 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Prosciutto crudo cu sparanghel
Nufar de rosie cu salata Waldorf
Rulada de cascaval cu fructe confiate
Piept de curcan rulat in crusta de susan
Canape de somon fume si icre de Manciuria
Pastrama de vita cu cornison
Piramida Fabio cu crevete
Rulada de muschi afumat cu spuma Philadelphia
Ou de prepelita
Evantai salam de Sibiu
Andive cu spuma de branzeturi fine si somon
Roquefort cu strugure negru
Décor : salata verde, verdeturi, masline
Ciorba
Ciorba de vacuta/taraneasca/perisoare /supa de gaina cu taietei de casa/supa crema de ciuperci /Supa Minestrone/
Smantana si ardei iute
Fel intermediar
File somon la gratar in sos de lamaie
Cartofi gratinati
Salata de salata verde cu ulei de masline si otet balsamic
Fel Principal I
Medalion de vita in sos Champignon
Cartofi fondanti cu parmesan
Salata de varza rosie cu dresing oriental
Fel Principal II
Piept de curcan cu sos caramel si fructe confiate
Buchet de legume
Sau
Mix grill (saltimbocca din piept de curcan muschiulet de porc)
Cartofi sote cu susan si smantana
Salata verde cu sos
Desert
Tiramisu cu fructe de padure si sirop de coacaze negre
Bauturi 
Cafea naturala – la liber

*** OPTIONAL ***
Variante Bauturi alcoolice si racoritoare

Varianta I – 9,5 euro/pers
Vodca Stalinskaia/Brandy Alexandrion, – 50 ml/pers pt domni
Vermut Garonne/Angeli Cherry/Angeli Bianco – 50 ml/pers pt doamne
Racoritoare gama Coca Cola (Coca Cola, Fanta, 7Up, Kinley, Cappy etc) - 0.5L/pers
Apa minerala/ plata - 0.5 L/pers
Bere – 1 st/pers
Varianta II – 13.5 euro/pers
Whisky Jack Daniel’s/ Whisky J&B/ Vodca Absolut – 50 ml/pers pt domni
Vermut Martini/Lichior Carolans/Bayley’s– 50 ml/pers pt doamne
Racoritoare Gama Necktar fructe - 0.5L/pers
Apa minerala/plata - 0.5 L/pers
Bere - 1 st/pers
Varianta III – 17.5 euro/pers
Open Bar
Welcome Cocktail (Campari Orange, suc  portocale rosii, felie portocala, glazura zahar)
Gin Wembley/Vodca Finlandia/Vodca Absolut
Vinars Jidvei /Vinars Zaraza
Vermut Martini/Cinzano alb/rosu
Whisky JacK Daniel’s/J&B/Jim Beam/Ballantine’s
Racoritoare Gama Coca Cola
Apa minerala/Apa plata

Servicii incluse in pret :
Salon italian 100 locuri
Serviciul si servirea este asigurata pe toata durata actiunii de 5 ospatari/100 persoane si picoli care vor ajuta la servirea exclusiva a preparatelor din meniu si la debarasarea veselei de pe mese, 2 (trei) bucatari si 3 (trei) ajutori de bucatari, personal auxiliar, precum si prezenta staff-ului pentru buna desfasurare a evenimentului.
Aranjamentul salii si al bufetului(servetele albe/albastre, tacamuri inox,vesela portelan completa);
Scarting satinat alb, fete de masa din brocard alb si bumbac satinat ;
Covor rosu acces la intrare 10 m lungime pt exterior;
Aranjamente de lumanari pe fiecare masa;
Zona recrere, terasa in aer liber cu mobilier;
Vitrine frigorifice pentru racirea bauturilor, in ziua evenimentului;
Plata personalului de servire si a personalului de la bucatarie;
Chiria localului GRATUIT (salon, terasa) pana la ora 24.00 pt min 30 persoane, pentru un grup  mai mic de 30 pers se percepe 100 euro/sala, dupa ora 24.00 extra taxa de 50 euro/ora;
Se pot aduce de catre invitati vin, rachiu, bauturi racoritoare si alte bauturi alcolice, pentru produsele alimentare este necesar bonul fiscal de la magazine si certificatul sanitar veterinar de provenienta.
 
Extra servicii* – optional:
Tortul  miresei/botez martipan – exacutat manual in laborator propriu – 50 lei/kg
Aranjamente florale, buchet de mireasa, nasa si domnisoare – de la 25 euro
Décor masa mirilor, décor si aranjamente – de la 20 euro
Bar de gheata pentru cocktail – 500 euro
Huse satin alb pentru scaune si funda – 1 euro/buc
Cocktail – 2 euro/pers/buc
Buffet de fructe cu fantana de ciocolata – 4 euro/pers
Platouri de fructe pe mese – 1,5 euro/pers
Patiserie dulce si sarata – 1,5 euro/pers
Alune, covrigei  - 1 euro/pers
Terasa bar exterior – zona lounge (canapele si masute cu umbrelute) – 300 euro/pachet
Preturile includ paharele, bolurile si fructiere pt servire, precum pastrarea la rece.
 
Alte servicii *– optional :
Limuzina alba Lincoln 12 locuri – 70 euro/ora
Artificii de interior pe ringul de dans – 4 buc – 80 euro
Artificii exterior – in functie de timp
Torte iluminat nocturn -  3 euro/buc
Candele si lumanari exterior – 0.5 euro/buc
Camion frigorific pentru pastrarea bauturilor, racoritoarelor si a deserturilor la rece – 250 euro
Slujba religioasa in aer liber – pachet 200 euro (preot, cantor, masa altar)
Amenajare exterior slujba pentru invitati -10 euro/pers (include slujba religioasa, podium, altar flori, scaune huse)
           
Optional :
Dj sonorizare cu aparatura profesionala, statie mixer si boxe pentru intreaga petrecere:  130-300 euro pana la ultimul invitat (1 persoana);
- DJ sonorizare cu aparatura profesionala+lumini, lasere si efecte speciale +masina de fum+foto si album  foto+ filmare video dvd/blue-ray – 1000 euro (3 persoane) ;
- Aranjamente florale pe mese, buchete flori (mireasa, nasa, 3 domnisoare de onoare), aranjament floral masa mirilor aranjamente flori intrare pe 2 stapisori, petale de flori pe covorul de la intrare – aprox 1000 euro/150 invitati (in functie de model si de sortimentul de flori ales)
- Pentru nunta/party de noapte  - 50 euro /ora  (cel putin 2 ore peste ora 24.00)
- Party a 2-a zi  - Se poate pune la dispozitie pentru a 2-a zi la continuarea petrecerii salonul, servicile si spatiile anexe pentru suma de  10 euro/persoana – 6 ore.
 
Nota
preturile de mai sus includ : meniul, bauturile alcoolice si racoritoare, logistica,  personalul, decor interior,  echipamentele, flori si aranjamente, sonorizare si filmare, toate absolut fara alte taxe suplimentare si comisioane !


Ofertele noastre pentru miri:
Pentru cuplurile care organizeaza nunta la restaurantul nostru avem o serie de facilitati si gratuitati, printe acestea ar fi :
- 1 camera DBL pentru miri in seara nuntii in pensiunea Vicenza 5* ; 
- tarife preferentiale pentru invitatii dvs daca se cazeaza la Pensiunea Vicenza 5* ; 
- nu se plateste chirie pentru salon, nu se plateste serviciul ospatari sau alte comisioane se plateste doar meniul de nunta; 
- posibilitatea de a aduce bautura alcoolica si racoritoare , noi ocupandu-ne de racire si servirea acesteia; 
- laborator propriu de cofetarie pentru tortul de nunta, beneficiati de gratuitate la manopera indiferent de modelul ales;
- aranjamentul festiv al salii fete de masa din brocard si naproane, scarting la mese, aranjament de lumanari si huse pe scaune sunt oferite gratuit;
- diversitate si varietate de meniuri festive si in functie de preferinte se poate alege impreuna cu mirii meniul potrivit evenimentului;
- posibilitatea de a servi pentru anumiti invitati meniu dietetic, vegetarian sau personalizat;
- copii sub 7 ani au meniul gratuit, iar copii intre 7-14 ani platesc jumatate de pret din meniu.
 
Oferta promotionala !
In cazul achitarii unui avans mai mare de 50% la data semnarii contractului din totalul sumei pentru meniu se acorda un discount de 10%

 
 
 
Meniuri nunta la cort

Varianta I
Pret meniu: 33 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Nufar de rosie cu salata a la Russe
Telemea
Rafaello de branza
Tartina cu salam uscat si maslina verde
Rulada de porc mozaic
Chiftelute porc cu susan
Rulou sunca Praga cu salata Waldorff
Choux cu pate foie
Castravete
Masline negre
Fel intermediar
File salau pane
Cartofi nature cu unt si verdeata
Sos tartar/sos alb de smantana
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa
Smantana si ardei iute
Fel Principal I
Friptura de porc la cuptor cu sos
Cartofi aurii
Salata asortata de cruditati
Fel Principal II
Sarmalute de porc in foi de varza
Varza calita la cuptor
Mamaliguta la ceaun
Bauturi
Cafea naturala – la liber
 

Varianta II
Pret meniu: 38 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Rulou de sunca Praga cu cascaval
Rulada de pui
Rulada de porc
Telemea
Rafaello de branzeturi
Nufar de rosie cu salata de vinete/salata a la Russe
Floricele de cabanos
Trandafir de salam uscat
Gujoane de pui
Castravete
Masline negre
Fel intermediar
File salau prajit
Cartofi nature cu unt si verdeata
Sos tartar/sos alb de smantana
lamai felii, verdeata
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa
Smantana si ardei iute
Fel principal I
Friptura de porc la cuptor cu sos brun
Rulada de piept de pui la tava
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Salata de asortata de vara
Fel principal II
Sarmalute de in foi de varza
Varza calita la cuptor si mamaliguta la ceaun
Desert
Inghetata asortata cu frisca, nuca si caramel cu sos de ciocolata si waffe de vanillie
Bauturi
Cafea naturala – la liber
 

Varianta III
Pret meniu: 42 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Tartina cu somon fume
Piramida de salam uscat
Ciupercute Champinion umplute
Rulada de curcan mosaic
Rulada de porc cu ardei
Vol au vent cu evantai de sunca
Frigaruie capresse cu mozarella
Rosie cu spuma Philadelphia
Canape de castravete cu icre
Bulete de branzaturi curcubeu
Décor : salata verde, verdeturi, masline
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa//supa crema de ciuperci /Supa Minestrone/
Smantana si ardei iute
Fel intermediar
Rulou de salau cu somon si sos de piper verde
Cartofi nature cu lamaie si verdeturi
Fel principal I
Rulada de porc cu sos mustar
Orez brun cu legume
Salata asortata de sezon
Fel principal II
Muschiulet de porc impletit cu sos vanatoresc
Brot cartoffen
Salata verde cu lamaie
Sau
Mix grill (carnaciori, ceafa porc, piept de pui, ficatei)
Legume pe gratar (dovlecei, ceapa rosie, ardei gras, vinete)
Desert
Parffait de ciocolata neagra cu caramel si biscuit
Bauturi
Cafea naturala – la liber
 

Varianta IV
Pret meniu: 49 euro/pers

Sampanie alb demisec
Aperitive gustari
Prosciutto crudo cu sparanghel
Nufar de rosie cu salata Waldorf
Rulada de cascaval cu fructe confiate
Piept de curcan rulat in crusta de susan
Canape de somon fume si icre de Manciuria
Pastrama de vita cu cornison
Piramida Fabio cu crevete
Rulada de muschi afumat cu spuma Philadelphia
Ou de prepelita
Evantai salam de Sibiu
Andive cu spuma de branzeturi fine si somon
Roquefort cu strugure negru
Décor : salata verde, verdeturi, masline
Ciorba
Ciorba de vacuta/ taraneasca / perisoare /supa de gaina cu taietei de casa/supa crema de ciuperci /Supa Minestrone/
Smantana si ardei iute
Fel intermediar
File somon la gratar in sos de lamaie
Cartofi gratinati
Salata de salata verde cu ulei de masline si otet balsamic
Fel Principal I
Medalion de vita in sos Champignon
Cartofi fondanti cu parmesan
Salata de varza rosie cu dresing oriental
Fel Principal II
Piept de curcan cu sos caramel si fructe confiate
Buchet de legume
Sau
Mix grill (saltimbocca din piept de curcan muschiulet de porc)
Cartofi sote cu susan si smantana
Salata verde cu sos
Desert
Tiramisu cu fructe de padure si sirop de coacaze negre
Bauturi 
Cafea naturala – la liber
 
 
*** OPTIONAL ***
Variante Bauturi alcoolice si racoritoare

Varianta I – 7 euro/pers
Vodca Stalinskaia/Brandy Alexandrion, – 50 ml/pers pt domni
Vermut Garonne/Angeli Cherry/Angeli Bianco – 50 ml/pers pt doamne
Racoritoare gama Coca Cola (Coca Cola, Fanta, 7Up, Kinley, Cappy etc) - 0.5L/pers
Apa minerala/ plata - 0.5 L/pers
Bere – 1 st/pers
Varianta II – 9 euro/pers
Whisky Jack Daniel’s/ Whisky J&B/ Vodca Absolut – 50 ml/pers pt domni
Vermut Martini/Lichior Carolans/Bayley’s– 50 ml/pers pt doamne
Racoritoare Gama Necktar fructe - 0.5L/pers
Apa minerala/plata - 0.5 L/pers
Bere - 1 st/pers
Varianta III – 13.5 euro/pers
Open Bar
Welcome Cocktail (Campari Orange, suc  portocale rosii, felie portocala, glazura zahar  )
Gin Wembley/Vodca Finlandia/Vodca Absolut
Vinars Jidvei /Vinars Zaraza
Vermut Martini/Cinzano alb/rosu
Whisky JacK Daniel’s/J&B/Jim Beam/Ballantine’s
Racoritoare Gama Coca Cola
Apa minerala/Apa plata
 
Servicii incluse in pret:
Logistica cort - in locatie proprie cortul este GRATUIT !
Alta locatie din Sibiu sau imprejurimi (max 10 km) – chirie cort+logistica 4500 euro
dupa cum urmeaza:
• Cort  1 buc –20x40 m – 800mp – amenajat fct de nr de invitati, ring dans, podium orchestra
• Corturi 2 buc -  4x8 m – 64 mp – amenajat pentru bucatarie, spalator vesela sau vestiar.
 
Decor interior, aranjamente:
Dupa cum urmeaza:
• Scarting satinat alb, fete de masa rotunde brocard alb si bumbac satinat  ; 
• Voal pentru decorul interior din satin si matase alba;
• Huse satin alb pentru scaune si funda ;
• Covor rosu la intrare 10 m lungime si traverse acces pt exterior;
• Aranjamente de lumanari pe fiecare masa;
• Ring interior de dans;
• Zona recrere cu umbrele mari, banci si mese rustice din lemn;
• Vitrine frigorifice pentru racirea bauturilor, in ziua evenimentului;
• Toalete ecologice – cabina individuala si spalator ;
• Generator 20 KW pentru seara evenimentului ;
• Lampinioane pt iluminat exterior si decor nocturn;
• Prelungitoare electrice, cabluri electrice, candelabre suspendate si aplice laterale, instalatie de iluminat nocturn;
• Mobilier format din mese rotunde si scaune  pentru toti invitatii;
• Servicul complet de servire cu tacamuri de inox, vesela portelan ;
• Mocheta noua de interior pentru trafic ;
• Pahare pentru toate bauturile incluse in meniu;
• Pentru serviciul de servire la mese platouri de inox, sticla, portelan si clesti, linguri inox pentru servire, aparatura de bucatarie pentru incalzit si pastrat preparatele din meniu, aparate de cafea si ceai;
 
•  Serviciul si servirea este asigurata pe toata durata actiunii de 5 ospatari/150 persoane si picoli care vor ajuta la servirea exclusiva a preparatelor din meniu si la debarasarea veselei de pe mese, 3 (trei) bucatari si 3 (trei) ajutori de bucatari, personal auxiliar, precum si prezenta staff-ului pentru buna desfasurare a evenimentului.
•  La terminarea actiunii se colecteza deseurile in saci de plastic, care vor fi debarasate in locuri special amenajate;
•  Debarasarea si ecologizarea locului actiunii dupa finalizarea acestuia.
 
Extra servicii* – optional:
• Tortul  miresei martipan – exacutat la restaurantul nostru – de la 50 lei/kg
Aranjamente florale, buchet de mireasa, nasa si domnisoare – de la 25 euro
Décor masa mirilor, décor si aranjamente – de la 20 euro
• Bar de gheata pentru cocktail – 500 euro
• Cocktail – 2 euro/pers/buc
• Buffet de fructe cu fantana de ciocolata – 4 euro/pers
• Platouri de fructe pe mese – 1,5 euro/pers
• Patiserie dulce si sarata – 1,5 euro/pers
• Alune, covrigei  - 1 euro/pers
• Terasa bar exterior – zona lounge (canapele si masute cu umbrelute) – 300 euro/pachet
• Preturile includ paharele, bolurile si fructiere pt servire, precum pastrarea la rece.
 
Alte servicii *– optional :
• Limuzina alba Lincoln 12 locuri – 70 euro/ora
• Artificii de interior pe ringul de dans – 4 buc – 80 euro
• Artificii exterior – in functie de timp
• Foc de tabara – H 4 m – timp de ardere 1 ora – 80 euro
• Torte iluminat nocturn -  3 euro/buc
• Candele si lumanari exterior – 0.5 euro/buc
• Camion frigorific pentru pastrarea bauturilor, racoritoarelor si a deserturilor la rece – 250 euro
• Slujba religioasa in aer liber – pachet 200 euro (preot, cantor, masa altar)
• Amenajare exterior slujba pentru invitati -10 euro/pers (include slujba religioasa, podium, altar flori, scaune huse)
• Cabine cu toalete ecologice, iluminata si spalator – 600 euro
 
Optional :
• Sonorizare profesionala DJ + lumini, lasere si efecte speciale + masina de fum + foto si album + filmare video dvd/blue-ray – 1500 euro
• Aranjamente florale pe mese, buchete flori (mireasa, nasa, 3 domnisoare de onoare), aranjament floral masa mirilor aranjamente flori intrare pe 2 stapisori, petale de flori pe covorul de la intrare – aprox 1000 euro/150 invitati (in functie de model si de sortimentul de flori ales)
• Pentru nunta de noapte  (cel putin 2 ore peste ora 24.00) se plateste un comision de 10% la totalul evenimentului – daca este in alta loocatie decat locatia noastra.
•  Party a 2-a zi  - Se poate pune la dispozitie pentru a 2-a zi la continuarea petrecerii cortul, servicile si spatiile anexe pentru suma de 10 euro/persoana – 6 ore.
Nota
Preturile de mai sus includ : meniul, bauturile alcoolice si racoritoare, logistica cort, decor interior, flori si aranjamente, sonorizare si filmare, toate absolut fara alte taxe suplimentare si comisioane !

Observatii
Se poate asigura transportul invitatilor cu autocare sau micobuze precum si cazarea celor care vin din alte orase chiar la pensiunile din zona Tocile la 50m de amplasamentul cortului.
 
Oferta promotionala !
 
In cazul achitarii unui avans mai mare de 50% la data semnarii contractului
din totalul sumei pentru meniu se acorda un discount de 10%
 

Variante Meniu festiv
Reuniune festiva de clasa
 
Varianta I
80 lei/persoana

Platou gustari aperitive reci
Rulada de pui cu legume
Rulada de porc cu ciuperci
Rafaello cu cascaval si migdale
Floricele de cabanos
Nufar de rosie cu salata de vinete
Vol au vent cu piept de pui si ciuperci
Barcuta de castravete cu spuma de branza si verdeturi
Chiftelute orientale cu susan
Rulou de sunca cu salata coreeana de cruditati
Salam uscat Lebrijano cu cornison masline
Décor: salata verde, lamaie, masline negre, morcov, verdeata
Fel principal
Muschi de porc in sos brun la cuptor
Piept de pui la gratar
Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin
Salata de varza alba cu rosii/Salata de rosii cu ceapa /Salata de muraturi asortate/Salata asortata de vara/Salata de salata verde cu lamaie/Salata de sfecla rosie cu hrean/etc
Desert
- Mousse de mascarpone cu fructe de padure
Bauturi incluse in meniu:
- Apa minerala / plata – 0.5 L/pers
Cafea naturala - 1p/pers
 
Extra Bauturi – 15 lei/pers
Bere (si fara alcool) – 1 st/pers
Racoritoare naturale (min. 3 sortimente) – 0,5l/pers
Vin Podgorie selectie – 0.5L/pers
 
Optional:
Torturi festive, vezi pe site link:
http://www.catering-cristinne.ro/comanda/torturi-festive.html 
 

Varianta II
85 lei/persoana

Welcome cocktail (Campari Bitter, necktar de portocale rosii, felie de portocala)
Bufet gustari aperitive reci
Rulada de pui cu fructe confiate
Rozeta de muschi file
Nufar de rosie cu spuma Philadelphia
Rulou grecesc de vinete si nuci
Ciupercute la cuptor in stil italian
Sticks  picant de porc
Gujon din piept de pui in crusta de susan
Carnaciori picanti in manta de bacon
Piramida de salam uscat
Rulou de sunca Praga cu salata Waldorf
Décor: salata verde, masline negre, morcov, verdeata
Fel principal
Muschiulet de porc impanat
Valdostana din piept de pui cu sos  de ciuperci
Cartofi aurii la cuptor
Salata de varza alba cu rosii/Salata de rosii cu ceapa /Salata de muraturi asortate/Salata asortata de vara/Salata de salata verde cu lamaie/Salata de sfecla rosie cu hrean/etc
Desert
Mousse trio de ciocolata
Bauturi incluse in meniu:
Apa minerala / plata – 0.5 L/pers
Cafea naturala - 1p/pers
 
Extra Bauturi – 15 lei/pers
Bere (si fara alcool) – 1 st/pers
Racoritoare naturale (min. 3 sortimente)– 0,5l/pers
Vin Podgorie selectie – 0.5L/pers
 
Optional:
Torturi festive, vezi pe site link:
http://www.catering-cristinne.ro/comanda/torturi-festive.html
 
Varianta III
90 ron/persoana

Welcome cocktail (Campari Bitter, necktar de portocale rosii, felie de portocala)
Bufet gustari aperitive reci
Rulada de curcan cu verdeturi
Rulada de porc mozaic
Rulada de cascaval Cedar cu fructe confiate
Rafaello cu cascaval si migdale
Vol au vent cu miraj de ton
Prosciuto crudo pe sparanghel
Evantai de salam de Sibiu si capere
Canapé de castravete cu icare de Manciuria
Somon fume pe pat de andive
Rozeta de pastrama de vita cu masline
Frigaruie capreze cu mozarela si rosii chery
Décor: salata verde, lamaie, masline negre, morcov, verdeat
Fel principal
Medalion de pui cu ciuperci in crusta de bacon
Friptura de porc in crusta de susan
Legume asortate grill
Cartofi frantuzesti cu cascaval
Salata de varza alba cu rosii/Salata de rosii cu ceapa /Salata de muraturi asortate/Salata asortata de vara/Salata de salata verde cu lamaie/Salata de sfecla rosie cu hrean/etc
Desert
Tiramisu cu fructe de padure
Bauturi incluse in meniu:
Apa minerala / plata – 0.5 L/pers
Cafea naturala - 1p/pers
 
Extra Bauturi – 15 lei/pers
Bere (si fara alcool) – 1 st/pers
Racoritoare naturale (min. 3 sortimente)– 0,5l/pers
Vin Podgorie selectie – 0.5L/pers
 
Optional:
Torturi festive, vezi pe site link:
http://www.catering-cristinne.ro/comanda/torturi-festive.html
 
Preparate suplimentare (20 lei/persoana):
File peste pane cu lamaie, cartofi aurii si salata sezon ;
Medalion de  somon la gratar/File salau in sos alb de vin, cartofi nature in unt si verdeata, salata de rosii cu salata verde ;
Piept de pui cu sos gorgonzola cu buchet de legume si broccoli si salata de sezon;
Kievskaia de pui cu risotto,  porumb si baby carotts cu salata verde, lamaie, sal coreeana de morcov;
Muschi de porc rulat cu ciuperci si cascaval, cartofi la cuptor si rozmarin cu salata de sezon ;
Rulada de porc impanata cu cabanos si usturoi, cartofi  romanesti, salata de castraveciori murati ;
Muschi de porc la cuptor in sos brun de prune, cartofi taranesti si salata de ardei copti ;
Rulada de curcan in sirop de coacaze negre, Buchet de legume la cuptor/gratinate in unt salata de sfecla rosie cu hrean ;
Rulada de porc la cuptor cu sos de mere cu cartofi nature in unt si verdeata, salata sezon
Saltimboca de pui cu salvie si bacon, cartofi la cuptor cu verdeturi si salata de varza alba cu rosii
Kievskaya de pui in unt cu verdeturi, buchet de legume asortate, salata de rosii
Fricandou de manzat la cuptor cu sos de ciuperci/Ossobucco milanez, cartofi romanesti, salata sezon;
 
*Preturile includ:
Mese, scaune, fete de masa din bumbac satinat sau brocard, naproane, scarting din satin alb;
Aranjamentul salonului si al bufetului in salon/terasa (servetele albe bumbac , cos de paine, bol/farfurioara pt dulciuri sau patisserie, scrumiere, oliviere);
Tacamuri inox Italia – 2 servicii ;
Vesela portelan alb aurit ;
Pahare de sticla cu picior pentru bauturile servite (tarie, apa, vin );
Mese cocktail pentru aperitive, gustari sau bufeturi ;
Mese mici gheridon pentru frapiere sau debarasare;
Serviciu de servire asigurat de 1 ospatar la 25 oameni;
Schimb de farfurie la fiecare serviciu;
- Prezenta obligatorie a staffului pentru buna desfasurare avenimentului;
Plata personalului de servire si a personalului de la bucatarie;
 
Nota :
Chiria localului GRATUIT - (1 salon, terasa) pana la ora 24.00 pt min 30 persoane, dupa ora 24.00 extra taxa de 150 ron/ora;
Se pot aduce de catre invitati vin, rachiu, bauturi racoritoare si alte bauturi alcolice, pentru produsele alimentare este necesar bonul fiscal de la magazine si certificatul sanitar veterinar de provenienta.
 
Important !!!
Meniul, strucura acestuia precum si numarul invitatilor si vor putea fi modificate cu pana la 5 zile inaintea datei evenimentului;
Tipurile de mancare vor varia in functie de anotimp ;
Bucatarul este disponibil la o discutie mai detaliata referitor la structura meniului;
Daca numarul persoanelor este mai mic decat cel stabilit initial de plateste pentru acestea pretul platourilor de aperitive (45 lei/persoana);
Avansul minim pentru rezervarea serviciilor este de minim 300 lei si se va scadea din suma totala ramasa de achitat ;
In cazul anularii evenimentului, dupa data achitarii avansului, clientul va pierde suma respectiva ;
Numarul minim pentru care se poate rezerva salonul in conditiile de mai sus este de min. 30 pers.
Servicii optionale:
Dj cu aparatura profesionala, statie mixer si boxe pentru intreaga petrecere – 450 ron.
Artificii pe tort - 9 lei/buc;
Artificii externe – in functie de timpul de ardere ;
Servicii profesioanle foto video – de la 250 lei;
Torte cu gaz lampant exterior – 10 lei/buc;
Décor floral pe mese si interior salon  - de la 35 lei/masa;
Covor rosu la intrare 50 m – 200 ron;
Mese cocktail pe picior h-110 cm – 35 lei/bucata;
Aranjamente de lumanari pe mese min 4 buc – 7 lei /bucata
Degustare meniu – contracost – min 4 meniuri
 
Nota :
- Eventualele pagube aduse restaurantului de catre invitati (pahare sparte, oglinzi sparte, toalete distruse, mese/scaune distruse, mocheta arsa cu tigari, etc) vor fi adaugate la pretul meniului si al serviciilor extra stabilite de comun accord;
 

Discounturi
- Duminica si in zilele de post meniul este cu 10 ron mai redus
- Pentru un avans mai mare de 50% din suma totala ai 5 % discount la pretul meniului, iar la plata integrala ai discount de 10% la pretul meniului .
 
Pentru a putea vedea detalii si solutii de aranjare a platourilor puteti vizualiza direct pe site
www.catering-cristinne.ro
 
Detalii informatii si rezervari la telefon: 0744/343.109 (pers. contact Iuliu TODEA)
 
Restaurant Cristinne
Str. Turnului 17 – Sibiu

www.catering-cristinne.ro


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
















































































 
 
 
 
 






 
 
 
 
 
Cautari frecvente:
Oferte Restaurante Nunti Sibiu 2014-2015,
Oferte Nunti in Aer Liber Sibiu,
Meniuri Restaurante Nunta Sibiu,
Meniuri Nunta Sibiu 2014-2015,
Restaurant Nunti Sibiu,
oferte meniuri Sali Nunti Sibiu 2014-2015,
Sala Nunta Sibiu,
Meniuri Mese Festive Nunti Sibiu,
Organizare Nunta la Cort Sibiu,
Meniuri Botez Sibiu,
Restaurante Botez Sibiu,
Oferte Nunti-Botezuri 2014-2015 Sibiu,
Meniu Nunta Sibiu 2014-2015,
Meniuri Nunti Sibiu,
Meniu Botez Sibiu 2014-2015,
Meniuri nunti Sibiu 2014-2015,
Meniu festiv Sibiu 2014-2015

Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact
catre locatie