Ballroom Regal - Bucuresti - meniuri evenimente

Meniu All Inclusive Duminica

53 euro inclus TVA

Gustare rece

Prosciuto di Parma cu pepene galben

Ardei gras cu pasta de branza

Somon afumat cu lamaie si capere

Cascaval afumat

Tartina cu icre de crap

Capresse (mozzarela, rosie) cu otet balsamic

Muschi file afumat

Rulou de sunca cu salata de cruditati

Ciuperci gratinate cu cascaval

Masline

File de salau parisienne / pastrav la gratar servit cu cartofi nature si lamaie

Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, smantana,costita si ardei iute

Mixed Grill "Turnul Babel" cu cartofi copti si legume sote(muschi de porc, piept de pui, carnaciori)

Salata de muraturi asortate sau de sezon

Chifle asortate

Fructe (banane, struguri, mere)

Mix ( covrigei , alune )

Tortul Miresei (Tort fructe / ciocolata)

Sampanie servita la primirea oaspetilor

 

OPEN BAR

Bautura este oferita fara limita de consum

Apa minerala / plata Perla Harghitei,

Sucuri Gama coca-cola , Sucuri naturale Granini

Cafea espresso, Capucino

Johnnie Walker Red, J&B , Martini , Campari, Smirnoff, Absolut, Beefeater, Crema de Whisky Bailey's,

Vin alb si rosu premium GAMA  RECAS

Gin tonic, Campari Orange, Vodka cola,

Aranjament salon (husa scaun, fata de masa, esarfa scaun, servet)

NU PERCEPEM CHIRIE PE SALA SI NICI TAXA DE DOP!!!

Bv. Poligrafiei nr. 1 tel 021 -3112204 ; 072 -8915552 ; office@regalballroom.ro

 

Meniuri pentru zilele de sambata

Meniu varianta 1

53 euro+TVA

Gustare rece

Rulada de cascaval cu branza dulce, ardei gras si sunca

Tartina cu salam Sibiu

Rosie umpluta cu pasta de branza

Chiftelute speciale

Minirulada de pui

Rulou de sunca cu salata de cruditati

Muschi file afumat

File de salau parisienne / pastrav la gratar servit cu cartofi nature si lamaie

Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, smantana, costita si ardei iute

Cotlet de porc la gratar, piept de pui la gratar servit cu cartofi prajiti

Salata de varza alba

Chifle asortate

Fructe (banane, struguri, mere)

Mix ( covrigei , alune )

Tortul Miresei (Tort fructe / ciocolata)

Apa minerala / plata, bauturi racoritoare: sucuri gama Coca-Cola , sucuri naturale Granini

Cafea espresso, capuccino

Sampanie si piscoturi la primire

OPTIONAL

Aranjament salon: - 2,5 euro/pers (husa scaun, fata de masa, esarfa scaun, flori)

Aranjament  floral  prezidiu: - de la 100 euro

Arcada intrare: - 50 euro / bucata * 3 bucati

Covor rosu: - 50 euro

Stalpisori: - 10 lei/ buc (fara aranjament floral)

NU PERCEPEM CHIRIE PE SALA SI NICI TAXA DE DOP!!!

Bv. Poligrafiei nr. 1 tel 021 -3112204 ; 072 -8915552 ; office@regalballroom.ro

 

Meniu varianta 2

56 euro+TVA

Gustare rece

Prosciuto di Parma cu pepene galben

Barcuta de ardei gras umplu cu pasta de branza

Somon afumat cu lamaie si capere

Cascaval afumat

Tartina cu icre de somon

Capresse (mozzarela, rosie) cu otet balsamic

Muschi file afumat

Rulou de sunca cu salata de cruditati

Ciuperci gratinate cu cascaval

Masline

File de pangasiu la cuptor cu sos de smantana dulce cu marar si lamaie , cartofi nature

Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, smantana, costita si ardei iute

Mixed Grill "Turnul Babel" cu cartofi copti si legume sote (muschi de porc, piept de pui, carnaciori)

Salata de muraturi asortate sau de sezon

Chifle asortate

 

Fructe (banane, struguri, mere)

Mix ( covrigei , alune )

Tortul Miresei (Tort fructe / ciocolata)

Apa minerala / plata, Perla Harghitei

Sucuri Gama coca-cola, Sucuri naturale

Cafea espresso, capuccino

Sampanie si piscoturi la primire

 

OPTIONAL

Aranjament salon: - 2,5 euro/pers (husa scaun, fata de masa, esarfa scaun, flori)

Aranjament  floral  prezidiu: - de la 100 euro

Arcada intrare: - 50 euro / bucata * 3 bucati

Covor rosu: - 50 euro

Stalpisori: - 10 lei/ buc (fara aranjament floral)

NU PERCEPEM CHIRIE PE SALA SI NICI TAXA DE DOP!!!

Bv. Poligrafiei nr. 1 tel 021 -3112204 ; 072 - 8915552; office@regalballroom.ro

 

Meniu varianta 3

67 euro+TVA

Gustare rece

Mozzarella cu rosii cherry

Ecleruri umplute cu icre de crap

Cantalupe cu sunca Parma

Muschi file afumat

Tartina cu icre somon

Bulete branza in 4 culori

Vol-au-vent cu carne de pui si ciuperci

Rosie umpluta cu salata de vinete

Masline , castravete, ardei gras

Pastrav la gratar  acompaniat de legume de sezon si sos de ghimbir

Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, smantana,costita si ardei iute

Medalioane de porc si pui grill in crusta de branza Roquefort,  acompaniate de cartofi Duchesse

Salata asortata, cu dressing de otet balsamic

Chifle

Fructe (banane, struguri, mere)

Mix ( covrigei , alune )

Tortul Miresei (Tort fructe / ciocolata)

Apa minerala / plata, Perla Harghitei

Sucuri Gama coca-cola ,Sucuri naturale

Cafea espresso, capuccino

Sampanie si piscoturi la primire

 

OPTIONAL

Aranjament salon: - 2,5 euro/pers (husa scaun, fata de masa, esarfa scaun, flori)

Aranjament  floral  prezidiu: - de la 100 euro

Arcada intrare: - 50 euro / bucata * 3 bucati

Covor rosu: - 50 euro

Stalpisori: - 10 lei/ buc (fara aranjament floral)

NU PERCEPEM CHIRIE PE SALA SI NICI TAXA DE DOP!!!

Bv. Poligrafiei nr. 1 tel 021 -3112204 ; 072 - 8915552; office@regalballroom.ro

 

Meniu varianta 4

73 euro+TVA

Gustare rece

Rulada de cascaval cu branza dulce, ardei gras si sunca

Tartina cu salam Sibiu

Cosulet din foietaj  umplut cu salata de  ciuperci

Canapea de castravete umpluta cu pasta de branza

Oua  umplute cu mousse de ton

Minirulada de pui cu spanac

Rulouri din sunca de curcan cu salata a la russe

Frigarui cu mozzarella boconcini si rosii cherry

Masline, castravete

Somon „Regal " servit cu broccoli (file de somon grill gratinat cu sos Olandaise)

Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, smantana, costita si ardei iute

Muschi de vita aromat gratinat servit cu buchetiera de legume si cartofi pai
Salata iceberg cu sos vinegret si marar
Chifle

 

Fructe (banane, struguri, mere, portocale)

Mix ( covrigei , alune , caju)

Tortul Miresei (Tort fructe / ciocolata)

Apa minerala / plata, bauturi racoritoare,

Sucuri Gama coca-cola ,Sucuri naturale

Cafea espresso, capuccino

Sampanie si piscoturi  la primire

 

OPTIONAL

Aranjament salon: - 2,5 euro/pers (husa scaun, fata de masa, esarfa scaun, flori)

Aranjament  floral  prezidiu: - de la 100 euro

Arcada intrare: - 50 euro / bucata * 3 bucati

Covor rosu: - 50 euro

Stalpisori: - 10 lei/ buc (fara aranjament floral)

NU PERCEPEM CHIRIE PE SALA SI NICI TAXA DE DOP!!!

Bv. Poligrafiei nr. 1 tel 021 -3112204 ; 072 -8915552 ; office@regalballroom.ro

 

OPEN BAR

10 euro fara TVA/persoana

Johnnie Walker Red; J&B, Ballantine's

Crema de Whisky, Martini , Campari,

Vodca Smirnoff, Absolut,

Gin Beefeater,

Vin alb - Feteasca Regala de Recas

Vin rosu - Merlot / Burgund Recas

Gin tonic, Campari Orange, Vodka cola,

Bautura este oferita fara limita de consum!

 

Daca doriti un meniu personalizat, puteti consulta mai jos lista generala de produse, de unde va puteti intocmi propriul meniu:

GUSTARE

1. Avocado umplut cu salata de creveti

2. Terina de legume

3. Ardei rosu umplut cu salata de vinete

4. Rulada de pui (vita) Regal

5. Icre de crap pe lamaie

6. Bulete de telemea cu verdeata

7. Aspic de pui

8. Trandafir de muschi file (muschi tiganesc) pe cruton

9. Dobos de cascaval cu sunca

10. Rosie umpluta cu pasta de branza

11. Rulouri de sunca cu salata de cruditati si mac

12. Rulouri de sunca cu salata a la ruse cu susan

13. Terina de peste in 3 culori

14. Terina de peste cu legume in aspic

15. Bomba de fructe de mare (legume, oua) in aspic

16.Oua umplute cu parfait de ficat Regal cu fructe uscate

17. Oua umplute cu pasta de sunca si cascaval

18. Rozeta de salam de Sibiu

19. Bouchee cu creveti (salata de boeuf, zacusca)

20. Rosie cu salata de vinete (zacusca)

22. Turn vegetal Regal (rondela sfecla, branza pasta, rondela sfecla, pate de ficat, rondela sfecla)

23. Galantina Lucullus (limba de porc (vita) pe pat de pate de ficat in aspic)

24. Bulete de branza cu nuca

25. Trandafir de prosciuto crudo pe cruton

26. Trandafir de somon fumee cu capere pe lamaie

27. Frigaruie traditionala (carnaciori, ceapa, babic, ardei gras rosu, ghiudem)

28. Saculet cu fructe de mare (ciuperci, spanac) antreu cald

29. Prosciuto crudo pe grisina cu susan

30. Pastrama de porc

31. Brosette de cascaval in 3 culori (frigaruie cascaval dalia, rondela maslina, guda, rondela maslina, mozzarela)

32. Telemea de vaca (oaie)

33. Castravete cu pasta de sunca (pasta de ridichi, pasta de ficat, pasta de branza, pasta de branza cu fructe seci)

34. Icre manciuria pe lamaie

35. Ton pe canapea de lamaie

36. Peste afumat pe cruton

37. Tartine cu pasta de anchois

38. Anchois pe lamaie

40. Fasole batuta

41. Sushis de somon (fructe de mare) si peste afumat cu orez salbatic

42. Tartar de somon cu maioneza

43. Carpacio de somon afumat cu sos basilic

44. Sorici

45. Slaninuta

46. Tomaneza Regal (rosii golite de seminte si umplute cu salata de ciuperci cu maioneza (ton cu porumb, usturoi si maioneza)

47. Chiftelute de pui cu susan (porc,vita)Optional in loc de peste ciorba de burta sau de potroace de pui                                                                                

 

PESTE

1. File de salau parissiene cu cartofi natur (legume rattatouille (conopida, morcov, fasole verde, mazare, ceapa rosie, ardei gras, sos rosu cu rosii pelate), orez basmati (orez, ardei gras rosu, morcov))

2. File de salau poche sos meuniere (sos unt cu lamaie, sos pescaresc (smantana, ciuperci, fructe de mare), sos olandez) cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

3. File de salau la gratar cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

4. File de salau Regal (tavalit prin malai, prajit in ulei si dupa bagat la cuptor) cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

5. File de salau in saculet (in folie de aluminiu si pe gratar) cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

6. File de salau Regal (file poche cu sos de unt cu bucati de lamai, caperes si crutoane si patrunjel) cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

7. Somon cu sos pesto si wasabi cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

8. Somon la gratar cu sos de unt si lamaie cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

9. Saramura de crap cu mamaliguta (meniu tiganesc)

10. File de salau vienez (prin parissiene cu pesmet) cu cartofi natur (legume rattatouille,orez basmati)

11. Frigaruie de peste cu cartofi natur (legume rattatouille, orez basmati)

 

SARMALE

1. Sarmale in foi de varza murata cu mamaliga si smantana ardei iute si bacon

2. Sarmale de vita in foi de varza murata cu mamaliga si smantana ardei iute si bacon

3. Sarmale in foi de varza dulce cu mamaliga si smantana ardei iute si bacon

4. Sarmalute in foi de vita cu mamaliga si smatana

5. Sarmale 3 culori (varza, vita, rosie) mamaliga si smantana ardei iute si bacon

6. Tochitura de porc cu mamaliguta (meniu tiganesc)

 

FRIPTURA

 1. Mix grill (ceafa (muschi file, muschiulet, muschi de vita, antricot de vita), pulpe de pui (piept de pui), carnati (oltenesti, de plescoi, cabanos, proaspeti) cu cartofi prajiti (copti cu rozamarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) ((legume rattatouille, orez basmati)

 2. Muschi impanat (cu cabanosi, kaizer si usturoi, slanina afumata) cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) ((legume rattatouille, orez basmati)

 3. Brosette (frigarui) cu porc, vita si pui cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) ((legume rattatouille, orez basmati)

 4. Medalion de porc cu sos demiglace cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza,cartofi Regal (natur trasi in ulei  cu kaizer, smantana si patrunjel),cartofi cu ciuperci) ((legume rattatouille,orez basmati)

 5. Mix machedonesc (pulpa berbecut la cuptor, pulpe pui carnaciori oaie) cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei  cu kaizer, smantana si patrunjel, cartofi cu ciuperci) (legume rattatouille, orez basmati)

 6. Mix Regal (muschi de vita (antricot) in ierburi aromate su sos demiglace, pulpe dezosate, ciuperci farci cu branza cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) (legume rattatouille, orez basmati)

 7. Gril de traverse de porc cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei  cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) (legume rattatouille, orez basmati)

 8. Muschiulet in sos de usturoi cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei  cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) (legume rattatouille, orez basmati)

 9. Pulpa de porc Regal (pulpa de porc la cuptor in sos propriu) cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei  cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) ((legume rattatouille, orez basmati)

10. Muschi de porc (antricot) marinat cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei  cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci) (legume rattatouille, orez basmati)

11. Carbonada de vitel (vitel in sos) cu cartofi prajiti (copti cu rozmarin, taranesti, piureu, cartofi intregi copti in folie de aluminiu cu sos de branza, cartofi Regal (natur trasi in ulei cu kaizer, smantana si patrunjel), cartofi cu ciuperci, legume rattatouille, orez basmati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 















 

 

 

 

 

 

 

 






 

 

 

Cautari frecvente:

Variante de Meniuri Festive Bucuresti,
Meniuri Ieftine Nunti,
Meniu Ieftin Botez,
Meniu Nunta Ieftin,
Meniuri Mese Festive,
Meniuri Festive 2015,
Meniu Nunta Bucuresti 2015,
Meniu Ieftin Nunti,
Meniuri Nunti 2015,
Meniuri Nunti Botezuri,
Meniuri Nunti Bucuresti,
Meniuri Botez 2015,
Meniuri Cununie 2015,
Meniuri Nunta,
Pachete Mese Festive,
Oferte Ieftine Nunti,
Oferte Meniu Nunti si Evenimente,
Meniuri Ieftine Nunti,
Oferte Meniuri Nunta Botez 2015,
Oferte Meniuri Nunta,
Oferte Meniuri Nunti 2015

Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact
catre locatie