Conacul Bratienilor, Stefanesti: Oferta nunti![]()
Din dorinta de a fi cat mai flexibili si de a raspunde cat mai bine cerintelor dumneavoastra, am conceput variantele de meniu intr-un mod cat se poate de simplu: dintr-o varietate de sortimente si feluri/gustari, fiecare client isi poate alcatui singur continutul meniului:
LA PRIMIRE (la alegere 2 sortimente): Buseuri cu: 1. Surimi 2. Icre de Manciuria 3. Caviar 4. Pasta Roquefort 5. Creveti 6. Pasta de jambon GUSTARE (la alegere 8 sortimente): 1. Capsicum umplut cu pasta de branza si cascaval 2. Turn de rosie si mozzarella caprese dresate cu Roket Pesto 3. Rosie nufar cu pasta de vinete 4. Rulou sunca cu salata de cruditati 5. Trandafir de mozzarella pe kiwi 6. Roastbeef cu crema de hrean pe yorkshire pudding si castravete acru 7. Triunghi de dobos cu sunca si cascaval 8. Crochete de pui satay si susan pe frigaruie marinate in pesto 9. Parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt 10. Galantina de fazan invelita in bacon cu mozaic de legume 11. Simfonie de fructe de mare, somon fume si nori 12. Cosulete de zucchini cu legume sote 13. Terina de jambon cu Gherkins, capere si ierburi 14. Tarta de choux cu anchovies, masline si sos Marie Rose 15. Galantina de Sol Florentin invelita in somon fume 16. Ciuperci umplute cu Farsa de Stilton 17. Ciuperci umplute cu spanac si crusta de ierburi gratinate 18. Rulada de pui Napate cu sos Chofroide si fructe exotice 19. Floare de somon fume si capere pe ananas 20. Jambon de parma si pepene galben 21. Trandafir de pepene galben cu jeleu de pepene rosu 22. Carpaccio de vita cu rucola servit in baschete de parmezan 23. Pasta Roquefort servita pe pere Chardonay 24. Terina de legume Arlechino 25. Rulou de vinete irlandeze 26. Batoane de mozzarella invelite in bacon 27. Creveti si branza dulce in foaie de clatita 28. Rucola cu cocktail de creveti 29. Ardei gras cu pasta de branza PESTE: Rulou Pescaresc umplut cu broccoli servit cu legume mediteraneene la cuptor FEL PRINCIPAL: Sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta, smantana, ardei iute sau Rulada de vitel (curcan sau purcel) piure de cartofi cu nuci coapte, mar copt Salata de sfecla rosie si telina MIXED GRILL (la alegere 2 sortimente): 1. Medalion de ceafa de porc 2. Pulpa de pui dezosata 3. Frigarui asortate 4. Carnaciori proaspeti din vanat Garnitura: cartofi taranesti sau la cuptor – salata de sezon BARBEQUE : 1. Pulpa de vitel la protap 2. Berbecut la protap 3. Sosuri picante 4. Salata de varza Tort clasic (3 sortimente la alegere): Parfait, alune sau fructe MENIU Boieresc a la Conac: Ospat la inceput de toamna Aperitiv la apus de soare tomnatic: Mini choux umplute cu ciuperci proaspat culese Frigarui asortate din mozzarella cu masline verzi umplute Mousse de salata de vinete cu rosii cherry Grisine ruginii invelite cu prosciutto crudo Salam uscat in crusta de piper Rulada de spanac cu crema de branza facuta inainte de irnat Ciuperci umplute cu spuma de somon Medalion din somon si creveti ruginii pe pat de sufleu de broccoli Sarmalute de toamna in foi de vita Ceafa de porc in crusta de verdeturi si cartofi tomnatici inveliti in costita afumata timpuriu, si salata asortata Desert: Panna cotta cu portocale Totodata punem la dispozitie diferite categorii de meniuri, in functie de bugetul disponibil. Exemple de meniuri: MENIU GOLD APERITIVE Rulada de carne, frigaruie cu mozzarella bocconccini si rosii cherry, tartina cu somon fumme, barcuta din ardei gras cu crema de branza, tartina cu icre de Manciuria, masline Kalamata, Rulou din sunca si salata a la Russe, Salam Palaciego PESTE Pastrav la gratar cu cartof copt si sos de capere SARMALUTE Sarmalute din carne porc in foi de varza , mamaliguta , costita , ardei iute si smantana FEL PRINCIPAL Mixed grilles (pulpa pui dezosata, muschiulet de porc, ficatei cu bacon) cu cartofi prajiti si salata de varza proaspata sau Medalion de porc cu ciuperci proaspete, cartofi cu rozmarin si salata de muraturi asortata MENIU PLATINUM APERITIV Jambon curcan, rulou din sunca cu salata a la Russe, prosciuto crudo/grisina, cuib din somon fumme si ou de prepelita, branza brie, tartina icre stiuca, frigaruie cu mozzarella bocconcini si rosii cherry, salam Sibiu PESTE Somon rondele la gratar cu cartofi sote si spanac, sos de vin alb sau Dorada la gratar, cartof copt cu sos Maitre d'hotel, lamaie SARMALUTE Sarmalute din carne porc in foi de varza, mamaliguta, costita, ardei iute si smantana FEL PRINCIPAL Mixed grilles (pulpa pui dezosata, muschiulet porc, muschi vita), cartofi romanesti cu ciuperci si salata de varza proaspata (alba si rosie) sau Muschiulet de porc cu sos Madera, piept de curcan umplut cu mozzarella si ierburi (salvie si rozmarin), cartofi cu rozmarin si salata (salata verde, rucola, rosii cherry, parmesan). Date de contact pentru informatii si rezervari: www.ConaculBratienilor.ro contact@conaculbratienilor.ro telefon: 0727.89.39.29 Cautari frecvente: Oferte Nunti Evenimente Banchete, Poze Meniuri Nunti Botezuri, Oferte Organizari Nunti Botezuri Pitesti, Meniuri Nunta 2014-2015, Variante de Meniuri Festive Stefanesti, Poze Sali Evenimente Stefanesti, Meniu Botez 2014-2015 Pitesti, Meniuri Nunta Pitesti, Pachete Mese Festive, Oferte Ieftine Nunti, Poze Nunti Evenimente, Oferte Meniu Nunti si Evenimente, Meniuri Ieftine Nunti, Oferte Meniuri Nunta Botez 2014-2015, Restaurante Noi Pitesti, Oferte Meniuri Nunta, Meniuri Nunti Botezuri 2014-2015 Pitesti |