Conacul Bratienilor, Stefanesti: Oferta nunti

Din dorinta de a fi cat mai flexibili si de a raspunde cat mai bine cerintelor dumneavoastra, am conceput variantele de meniu intr-un mod cat se poate de simplu: dintr-o varietate de sortimente si feluri/gustari, fiecare client isi poate alcatui singur continutul meniului:
 
LA PRIMIRE (la alegere 2 sortimente):

Buseuri cu:
1. Surimi
2. Icre de Manciuria
3. Caviar
4. Pasta Roquefort
5. Creveti
6. Pasta de jambon

GUSTARE (la alegere 8 sortimente):

1. Capsicum umplut cu pasta de branza si cascaval
2. Turn de rosie si mozzarella caprese dresate cu Roket Pesto
3. Rosie nufar cu pasta de vinete
4. Rulou sunca cu salata de cruditati
5. Trandafir de mozzarella pe kiwi
6. Roastbeef cu crema de hrean pe yorkshire pudding si castravete acru
7. Triunghi de dobos cu sunca si cascaval
8. Crochete de pui satay si susan pe frigaruie marinate in pesto
9. Parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt
10. Galantina de fazan invelita in bacon cu mozaic de legume
11. Simfonie de fructe de mare, somon fume si nori
12. Cosulete de zucchini cu legume sote
13. Terina de jambon cu Gherkins, capere si ierburi
14. Tarta de choux cu anchovies, masline si sos Marie Rose
15. Galantina de Sol Florentin invelita in somon fume
16. Ciuperci umplute cu Farsa de Stilton
17. Ciuperci umplute cu spanac si crusta de ierburi gratinate
18. Rulada de pui Napate cu sos Chofroide si fructe exotice
19. Floare de somon fume si capere pe ananas
20. Jambon de parma si pepene galben
21. Trandafir de pepene galben cu jeleu de pepene rosu
22. Carpaccio de vita cu rucola servit in baschete de parmezan
23. Pasta Roquefort servita pe pere Chardonay
24. Terina de legume Arlechino
25. Rulou de vinete irlandeze
26. Batoane de mozzarella invelite in bacon
27. Creveti si branza dulce in foaie de clatita
28. Rucola cu cocktail de creveti
29. Ardei gras cu pasta de branza

PESTE:

Rulou Pescaresc umplut cu broccoli servit cu legume mediteraneene la cuptor

FEL PRINCIPAL:

Sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta, smantana, ardei iute

sau

Rulada de vitel (curcan sau purcel) piure de cartofi cu nuci coapte, mar copt
Salata de sfecla rosie si telina

MIXED GRILL (la alegere 2 sortimente):

1. Medalion de ceafa de porc
2. Pulpa de pui dezosata
3. Frigarui asortate
4. Carnaciori proaspeti din vanat

Garnitura: cartofi taranesti sau la cuptor – salata de sezon

BARBEQUE :

1. Pulpa de vitel la protap
2. Berbecut la protap
3. Sosuri picante
4. Salata de varza

Tort clasic (3 sortimente la alegere):

Parfait, alune sau fructe



MENIU Boieresc a la Conac:
 
Ospat la inceput de toamna
 
Aperitiv la apus de soare tomnatic:
 
                Mini choux umplute cu ciuperci proaspat culese
                Frigarui asortate din mozzarella cu masline verzi umplute
                Mousse de salata de vinete cu rosii cherry
                Grisine ruginii invelite cu prosciutto crudo
                Salam uscat in crusta de piper
                Rulada de spanac cu crema de branza facuta inainte de irnat
                Ciuperci umplute cu spuma de somon
 
Medalion din somon si creveti ruginii pe pat de sufleu de broccoli
 
Sarmalute de toamna in foi de vita
 
Ceafa de porc in crusta de verdeturi si cartofi tomnatici inveliti in costita afumata timpuriu, si salata asortata
 
Desert: Panna cotta cu portocale


Totodata punem la dispozitie diferite categorii de meniuri, in functie de bugetul disponibil. Exemple de meniuri:


MENIU GOLD

APERITIVE

Rulada de carne, frigaruie cu mozzarella bocconccini si rosii cherry, tartina cu somon fumme, barcuta din ardei gras cu crema de branza, tartina cu icre de Manciuria, masline Kalamata, Rulou din sunca si salata a la Russe, Salam Palaciego

PESTE

Pastrav la gratar cu cartof copt si sos de capere

SARMALUTE

Sarmalute din carne porc in foi de varza , mamaliguta , costita , ardei iute si smantana

FEL PRINCIPAL

Mixed grilles (pulpa pui dezosata, muschiulet de porc, ficatei cu bacon) cu cartofi prajiti si salata de varza proaspata

sau

Medalion de porc cu ciuperci proaspete, cartofi cu rozmarin si salata de muraturi asortata


MENIU PLATINUM

APERITIV

Jambon curcan, rulou din sunca cu salata a la Russe, prosciuto crudo/grisina, cuib din somon fumme si ou de prepelita, branza brie, tartina icre stiuca, frigaruie cu mozzarella bocconcini si rosii cherry, salam Sibiu

PESTE

Somon rondele la gratar cu cartofi sote si spanac, sos de vin alb
sau
Dorada la gratar, cartof copt cu sos Maitre d'hotel, lamaie

SARMALUTE

Sarmalute din carne porc in foi de varza, mamaliguta, costita, ardei iute si smantana

FEL PRINCIPAL

Mixed grilles (pulpa pui dezosata, muschiulet porc, muschi vita), cartofi romanesti cu ciuperci si salata de varza proaspata (alba si rosie)
sau
Muschiulet de porc cu sos Madera, piept de curcan umplut cu mozzarella si ierburi (salvie si rozmarin), cartofi cu rozmarin si salata (salata verde, rucola, rosii cherry, parmesan).


Date de contact pentru informatii si rezervari:

www.ConaculBratienilor.ro
contact@conaculbratienilor.ro
telefon: 0727.89.39.29











































































Cautari frecvente:
Oferte Nunti Evenimente Banchete,
Poze Meniuri Nunti Botezuri,
Oferte Organizari Nunti Botezuri Pitesti,
Meniuri Nunta 2014-2015,
Variante de Meniuri Festive Stefanesti,
Poze Sali Evenimente Stefanesti,
Meniu Botez 2014-2015 Pitesti,
Meniuri Nunta Pitesti,
Pachete Mese Festive,
Oferte Ieftine Nunti,
Poze Nunti Evenimente,
Oferte Meniu Nunti si Evenimente,
Meniuri Ieftine Nunti,
Oferte Meniuri Nunta Botez 2014-2015,
Restaurante Noi Pitesti,
Oferte Meniuri Nunta,
Meniuri Nunti Botezuri 2014-2015 Pitesti

Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact
catre locatie