Restaurant Amarillo - meniuri evenimente 2015-2016

Variante meniuri evenimente incepand de la 35 euro/ persoana

Meniu evenimente varianta 1

Gustare rece
rosie umpluta cu branza, chiftelute cu susan, icre pe lamaie sau pate de ficat pe portocala, rulouri de sunca cu salata de cruditati, frigarui de cascaval si masline, oua umplute, salam de Sibiu 50 g, muschi file 50 g, rulada de pasare 50 g, castravete verde, ardei gras
File de salau meuniere cu cartofi natur sau legume (cu sos de capere) sau
Sarmalute in foi de varza cu costita, mamaliguta si ardei iute
Friptura
ceafa de porc, pulpe de pui sau piept de pui, carnaciori proaspeti cu cartofi taranesti, salata de varza dulce sau muraturi asortate
Saratele, alune si o cafea

Meniu evenimente varianta 2

Gustare rece
rosie umpluta cu branza, chiftelute cu susan, icre pe lamaie sau pate de ficat pe portocala, rulouri de sunca cu salata de cruditati, frigarui de cascaval si masline, oua umplute, salam de Sibiu 50 g, muschi file 50 g, rulada de pasare 50 g, castravete verde, ardei gras
File de salau meuniere cu cartofi natur sau legume (cu sos de capere)
Sarmalute in foi de varza cu costita, mamaliguta si ardei iute
Friptura
ceafa de porc, pulpe de pui sau piept de pui, carnaciori proaspeti cu cartofi taranesti, salata de varza dulce sau muraturi asortate
Saratele, alune si o cafea

Meniu evenimente varianta 3

Gustare rece
rosie umpluta cu branza, chiftelute cu susan, icre pe lamaie sau pate de ficat pe portocala, rulouri de sunca cu salata de cruditati, frigarui de cascaval si masline, oua umplute, salam de Sibiu 50 g, muschi file 50 g, rulada de pasare 50 g, castravete verde, ardei gras
File de salau meuniere cu cartofi natur sau legume (cu sos de capere) sau
Sarmalute in foi de varza cu costita, mamaliguta si ardei iute
Friptura
ceafa de porc, pulpe de pui sau piept de pui, carnaciori proaspeti cu cartofi taranesti, salata de varza dulce sau muraturi asortate
Saratele, alune si o cafea
Racoritoare: apa plata, minerala, Cola, Fanta,
Alcoolice: whisky, Martini, Campari, vodca si cognac, Vin
Fructe

Meniu evenimente varianta 4

Gustare rece
rosie umpluta cu branza, chiftelute cu susan, icre pe lamaie sau pate de ficat pe portocala, rulouri de sunca cu salata de cruditati, frigarui de cascaval si masline, oua umplute, salam de Sibiu 50 g, muschi file 50 g, rulada de pasare 50 g, castravete verde, ardei gras
File de salau meuniere cu cartofi natur sau legume (cu sos de capere)
Sarmalute in foi de varza cu costita, mamaliguta si ardei iute
Friptura
ceafa de porc, pulpe de pui sau piept de pui, carnaciori proaspeti cu cartofi taranesti, salata de varza dulce sau muraturi asortate
Saratele, alune si o cafea
Racoritoare: apa plata, minerala, Cola, Fanta,
Alcoolice: whisky, Martini, Campari, vodca si cognac, Vin
Fructe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cautari frecvente:
Meniu nunta Bucuresti 2015
Meniuri nunti Bucuresti
Preturi meniuri nunti Bucuresti
Pret meniu nunta Bucuresti 2015
Meniu Botez Bucuresti 2015
Poze meniu botez Bucuresti
Preturi meniuri botez Bucuresti
Pret meniu botez Bucuresti 2015
Oferte nunta si botez

Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact
catre locatie