G Club Breaza - Oferta meniuri nunta 2015-2016

 MENIU NUNTA sezon 2015 VARIANTA 1

1. APERITIV
- frigaruie chiftelute cu
susan si castraveti murati
- aperitiv “DOBOS”(muschi file, crema de branza, cascaval)
- trandafir din file
- telemea mixta
- ardei gras umplut cu crema de branza si marar
- rosie nufar cu vinete
- gujon de pui
- masline
 
2. FEL PRINCIPAL
- salau parizian cu sos de lamaie si garnitura de cartofi natur
 
3. FEL PRINCIPAL
- sarmalute in foi de varza, mamaliguta si smantana, ardei iute
 
4. FEL PRINCIPAL
- mixt grill (cotlet porc, piept de pui, carnaciori de casa) cu garnitura si salata asortata de sezon
 
Inclus in pret:
- vinul casei alb sau rosu (0,5l/pers.)
- apa plata/apa minerala (1,5l /pers.)
- cafea la filtru - 2buc./pers.
                           
Meniu bar : 4 euro/pers.
- tuica, whisky balenttines, vodka absolut, campari, martini
 
125 lei


MENIU NUNTA sezon 2015 VARIANTA 2

1. APERITIV
- tartine cu castravete, crema branza,somon fumee
- cosulet cu salata de vinete
- aperitiv colorat cu branza de burduf si condimente
- grisine cu prosciuto
- tartine cu salam uscat si masline
- chiftelute cu susan
- rosie cu mozzarella
- rulou cu sunca presata si salata de cruditati
- gujoane din piept de pui
 
2. FEL PRINCIPAL
- pastrav la gratar  cu orez salbatic si legume
 
3. FEL PRINCIPAL
- sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si ardei iute
 
4. FEL PRINCIPAL
- mixt grill (muschi de porc, frigarui de pui cu legume) si garnitura de cartofi aurii, fasole verde cu bacon
 
Inclus in pret:
- cafea la filtru - 2 buc/pers.
 
Meniu Bar: 6 euro/pers.
 - tuica, whisky ballentines, vodka absolut, campari orange, gin tonic         
 
135 lei                               
 

MENIU NUNTA sezon 2015 VARIANTA 3

1. APERITIV
- rulouri de sunca presata cu salata  de cruditati
- aperitiv “DOBOS” (muschi file, crema de branza, cascaval)
- avelina de icre pe felie de lamaie
- capresse (rosie, mozzarella)
- salata de vinete
- ardei gras cu crema de urda
- trandafir de salam uscat
- masline
 
2. FEL PRINCIPAL
- salau “MEUNIERE” cu garnitura sote de legume
 
3. FEL PRINCIPAL
- rulou de curcan pe pat de varza calita
 
4. FEL PRINCIPAL
- muschiulet impletit cu garnitura  de cartofi aromati si salata asortata de sezon
 
Inclus in pret:
- apa plata/minerala (1,5l /prs.)
- cafea la filtru - 2 buc./pers.
- vinul casei alb sau rosu – 0,75l /pers.
 
Meniu Bar: 5 euro/pers.
- tuica, whisky ballentines, vodka absolut, campari, martini, gin

140 lei
 

 MENIU NUNTA sezon 2015 VARIANTA 4

1. APERITIV
- prosciuto cu melone
- tartine cu somon
- aperitiv “DOBOS” (muschi file, crema de branza, cascaval)
- corabioara de ardei gras cu branza si marar
- frigaruie de telemea si castravete
- frigaruie capresse (rosii cu mozzarella)
- rulou sunca presata cu salata a la rousse
- rulada de porc
- masline
 
2. FEL PRINCIPAL
- medalion de somon la gratar cu garnitura de cartofi natur si sos de hrean
 
3. FEL PRINCIPAL
- potpuriu romanesc (sarmale in foi de vita si varza), smantana si ardei iute
 
4. FEL PRINCIPAL
- file de porc impanat si garnitura de cartofi cu rozmarin si salata asortata de sezon
 
Inclus in pret:
- apa plata/minerala 1,5l/pers.
- cafea la filtru - 2 buc/pers.
- vinul casei alb sau rosu -1l/pers.
 
Meniu Bar: 6 euro/pers.
- tuica, whisky ballentines, vodka absolut, campari orange, gin tonic
150 lei
 
 
Gclub isi rezerva dreptul de a interveni cu modificari in aceasta oferta.
Relatii suplimentare si rezervari: 0745.307.010




























































Cautari frecvente:
Meniuri Nunta 2015-2016,
Variante de Meniuri Festive Breaza,
Meniuri Ieftine Nunti Breaza,
Meniu Ieftin Botez Prahova,
Meniu Nunta Ieftin,
Meniuri Mese Festive,
Meniuri Festive 2015-2016,
Meniu Nunta Bucuresti 2015-2016,
Meniu Ieftin Nunti Breaza,
Meniuri Nunti 2015-2016,
Meniuri Nunti Botezuri,
Meniuri Nunti si Evenimente Prahova,
Meniu Botez 2015-2016,
Meniu Botez Bucuresti 2015-2016,
Meniuri Nunti Ploiesti,
Meniuri Botez 2015-2016,
Meniuri Cununie 2015-2016

Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact
catre locatie