Verifica disponibilitatea

Adresa: Str. Pajurei nr.1, sect.1, Bucuresti Tel: 0768 109 389 / 0723 041 905 / 0766 383 687 - 0766 EVENTS
Email: office@celebrationevents.ro Web: www.celebrationevents.ro

Celebration Events Hall


Evenimente

Chiar daca celebrati un eveniment personal sau unul de afaceri, va asteptam cu caldura in salonul Celebration Events Hall pentru un eveniment special, unic si elegant. Echipa Celebration detine o importanta experienta in organizarea de evenimente de neuitat in Bucuresti, de la mici petreceri pentru 15 persoane si pana la evenimente ce  gazduiesc peste 1000 de invitati.

Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor.

Meniuri pentru toate gusturile

Va oferim o larga varietate de meniuri, ce pot satisface toate gusturile si preferintele dumneavoastra culinare, de la meniuri traditionale romanesti, pana la meniuri italiene si orientale sau delicioase selectii de preparate din bucataria internationala. Ne mandrim cu prospetimea produselor oferite, cu creativitatea si experienta bucatarilor nostri, precum si cu nivelul de servire impecabil asigurat de personal calificat in domeniu.

Va asteptam cu drag!

Echipa Celebration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: Locatii Party Bucuresti, Locatii Petreceri Bucuresti, Locatie Petrecere Bucuresti, Locatie Party Bucuresti, Restaurante Petreceri Bucuresti, Locatii Petreceri Private Bucuresti, Locatii Petreceri Corporate Bucuresti, Organizare Petreceri Corporate Bucuresti, Locatii Aniversari Bucuresti, Locatii Onomastici Bucuresti, Restaurante pentru Petreceri Bucuresti

 

restaurant nunta bucuresti celebration events hall 01  restaurant nunta bucuresti celebration events hall 07  restaurant nunta bucuresti celebration events hall 06  restaurant nunta bucuresti celebration events hall 04  restaurant nunta bucuresti celebration events hall 09  restaurant nunta bucuresti celebration events hall 02 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact