Verifica disponibilitatea

Adresa: Calea Rahovei 198A, sect.5, Bucuresti Tel: 021 233 2030/0722 202 986/0722 668 464
Email: reservation@crystalpalacehotel.ro Web: www.crystalpalaceballrooms.ro

Crystal Palace Ballrooms

 

Despre noi

In apropierea Palatului Parlamentului, cel mai nou si grandios centru de evenimente al Bucurestiului, Crystal Palace Ballrooms, isi deschide portile zilele acestea. Cele 5 sali de evenimente, nu sunt numai spatioase, dar au si multa personalitate, sunt elegante si echipate ultra-modern.

Orice eveniment important in viata dvs, fie ca este nunta, botez, petrecere privata sau corporate, lansare, conferinta, training, expozitie sau concert, are sansa sa devina acum un moment unic, de o magie aparte.

Specialistii laboratoarelor de vise Crystal Palace Ballrooms va asteapta sa creati impreuna amintiri de neuitat...

Despre oamenii nostri

"Laboratoarele de vise" de la Crystal Palace Ballrooms au o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac, oameni exigenti cu ceea ce ofera, pentru ca sunt la randul lor clienti exigenti, oameni care inteleg ca dincolo de orice eveniment sunt sentimente si dorinte, aspiratii si ambitii, si sunt oameni care reusesc sa daruiasca mai mult decat o "oferta standard" atunci cand se implica in crearea unui eveniment.

Prezentare sali evenimente

Crystal Palace Ballrooms are 5 sali, din care primele 4 similare ca structura si dimensiuni. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra. Accesul in fiecare dintre sali se face printr-un foyer spatios, elegant si primitor in suprafata de 150 mp pentru intampinarea invitatilor, iar spatiul salilor propriu-zis completeaza parterul generos, in suprafata de 352 mp, cu un etaj complet echipat si functional, in suprafata de 152 mp, insumand o suprafata totala utila a salii de 504 mp. Serviciul se face distinct in fiecare sala, si simultan se poate organiza la parter si etaj. Inaltimea impresionanta a spatiilor si designul elegant si generos completeaza atmosfera somptuoasa a salilor de evenimente de la Crystal Palace Ballrooms.

A 5-a sala si cea mai spatioasa, numita Bucuresti, are suprafata de 1100 mp si comunica direct cu sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul salii Bucuresti, la gazduirea de evenimente mai mari.

Cele 4 sali au capacitati de pana la 380 de locuri, iar sala Bucuresti de peste 1000 de locuri.

Bucatariile spatioase proprii, situate la subsolul cladirii, echipate conform ultimei tehnologii, intregesc functionalitatea spatiilor de evenimente si contribuie in mod direct la crearea unor evenimente unice.

Parcarea privata de 200 locuri este un alt avantaj la Crystal Palace Ballrooms.

Organizare evenimente

Organizarea de evenimente este pentru echipa de la Crystal Palace Ballrooms nu doar o meserie, ci o pasiune in adevaratul sens al cuvantului.

Pe langa evenimentele cu cerinte standard si reguli precise, orice provocare in ceea ce priveste crearea de evenimente inedite, este primita cu bucurie si entuziasm.

Spatiile generoase atat ca suprafata, dar si ca design si dotari intregesc convingerea noastra ca impreuna putem crea evenimente unice, fie ca e vorba de evenimente de anvergura, sau evenimente de dimensiuni mai mici.

De asemenea evenimentele mondene, culturale, sportive si cele caritabile au de acum o locatie noua pentru a se manifesta si a-si transmite mesajul.

Va asteptam cu drag!

Echipa Crystal Palace Ballrooms
 

 

 

 

 

 

 

Cautari frecvente: Locatii Petreceri Bucuresti 2011, Locatie Petreceri Bucuresti, Locatie Petrecere Bucuresti, Locatii Party Bucuresti, Locatie Party Bucuresti, Petreceri Privarte Bucuresti, Petreceri Corporate Bucuresti, Locatie Spectacole Bucuresti, Sali Petreceri Bucuresti, Oferte Petreceri Bucuresti

 

 

restaurante nunta bucuresti crystal ballrooms 12  restaurante nunta bucuresti crystal ballrooms 07  sali conferinte bucuresti crystal palace ballrooms 11  locatie party bucuresti crystal palace ballrooms 01  restaurante nunta bucuresti crystal ballrooms 19  restaurante nunta bucuresti crystal ballrooms 18 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact