Verifica disponibilitatea

Adresa: Gorjului sau Berceni, Bucuresti Tel: 0722 472 957 / 0760 941 725
Email: office@dumbolino.ro Web: dumbolino.ro/

Dumbolino Land

Despre noi
Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere, onomastica, serbare scolara sau orice alt tip de moment important care merita sarbatorit.Echipa Dumbolino Land va vine in intampinare prin flexibilitate si idei personalizate in functie de dorintele si asteptarile dumneavoastra, astfel incat orice propunere veti avea va fi discutata si analizata cu cea mai mare seriozitate pentru a lua impreuna cea mai buna decizie.
Noi si animatorii nostri profesionisti va garantam o petrecere minunata în care veti retrai alaturi de cei mici, momentele copilariei.
 
Servicii
Fiecare dintre cele trei locuri de joaca Dumbolino au la dispozitie o suprafata generoasa de joaca, dispun de structura modulara pe mai multe nivele si sunt dotate cu jucarii diverse potrivite virstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei.
In plus, pentru copiii mai mari va punem la dispozitie Dartz electronic, Air-hochey, Fussball, X-Box Kinect, Nintendo Wii, Playstation.
 
Inchiriere club
Locurile de joaca Dumbolino sunt disponibile pentru inchiriere (fara implicarea directa a echipei Dumbolino) in vederea organizarii de petreceri pentru copii, serbari sau alte evenimente pentru copii la pretul de 700 RON* pentru o durata de 3 ore si maxim 40 de persoane (copii si/sau adulti).
Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati folosind datele de contact aferente fiecarei locatii.
*Costul de inchiriere poate varia in functie de durata evenimentului si numarul de participanti.
 
Animatori
Dumbolino va ofera animatori si personaje din povesti si filme pentru copii (Elsa, Alba ca Zapada, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frumoasa Adormita, Bufon, Spiderman, Batman, Pirat, Clown, Printesa, Rapunzel, Cenusareasa, Jasmine, Peter Pan, TinkerBell, Scufita Rosie, Piraterita, Print, Scooby Doo, Sportacus, Wader, Little Poney) la petrecerile pentru copii organizate in spatiul nostru.
Animatorii pentru copii vin cu jocuri, concursuri, programe tematice de petrecere, face painting, modelare de baloane si multa veselie si chef de distractie.
 
Petreceri Dumbolino
Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere, onomastica, serbare scolara sau orice alt tip de moment important care merita sarbatorit.Echipa Dumbolino Land va vine in intampinare prin flexibilitate si idei personalizate in functie de dorintele si asteptarile dumneavoastra, astfel incat orice propunere veti avea va fi discutata si analizata cu cea mai mare seriozitate pentru a lua impreuna cea mai buna decizie.
Noi si animatorii nostri profesionisti va garantam o petrecere minunata în care veti retrai alaturi de cei mici, momentele copilariei.
 
Locatii:
 
1) Dumbolino Gorjului
Dumbolino Land Gorjului vine in intimpinarea dorintelor copiilor si parintilor, avand ca scop organizarea de petreceri si crearea unui mediu sigur, educational si stimulativ de joaca
Dumbolino Land este un loc de joaca curat, primitor, cu o suprafata de aproximativ 200 mp, dotat cu jocuri si activitati pentru toate varstele, unde copiii se pot juca si pot socializa in voie, timp in care parintii se pot relaxa intr-un ambient confortabil savurand o cafea, un ceai sau o băutura racoritoare, urmărind programele TV preferate ori navigand pe internet.
Locul de joaca este dotat cu:

 • Structura modulara
 • Balansoar ergonomic si cauciucat
 • Tobogan
 • Leagane
 • Masinute mecanice
 • Bazin 8m plin de bile colorate. Marginile moi ale bazinului garanteaza siguranta copilului tau.
 • Mingiile elastice sunt preferate de copii
 • Casuta Piticilor
 • Dartz electronic
 • Air-hochey
 • Fussball
 • X-Box Kinect
 • Nintendo Wii
 • Playstation
 • Trambulina
 • Panou baschet
 • Porti football
 • Tiroliana
Plus multe alte jucarii diverse potrivite virstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei.
Preturi
Luni - Joi
12 lei/ ora
20 lei/ 2 ore
25 lei/ toata ziua
Vineri-Duminica
15 lei/ ora
25 lei/ 2 ore
35 lei/ toata ziua
Abonamente lunare:
12 intrari = 130 lei
6 intrari = 70 lei
 
Cafenea
Va invitam sa pasiti relaxati in cafeneaua Dumbolino, separeu pentru insotitori, ce ofera libertatea legala a fumatului, fara a pune in pericol sanatatea copiilor.
Cafeneaua este separata de locul de joaca prin pereti de sticla. Veti putea savura in tihna o cafea sau un ceai beneficiind de supraveghere video permanenta a copilului dumneavostra – imaginile sunt prezentate simultan pe panouri LCD.
INTERNET wireless – puteti sa va verificati e-mailul sau sa navigati on-line de pe laptop sau telefon.
Supraveghere video – Parintii sau insotitorii se pot relaxa la caffe bar ul wi-fi de unde pot supravegheza copiii implicati in diverse activitati, fara a-i stanjeni. Intreaga locatie dispune de monitorizare video, pentru siguranta vizitatorilor nostrii
TV Cablu – Muzica, filme, meciuri de fotbal.
 
Unde ne gasiti
Fix: :031 10 40 025
Mobil: 0722 472 957
Mobil:
Email: nicoleta@dumbolino.ro
office@dumbolino.ro
Adresa: Dezrobirii nr 4, etaj 1, sector 6, Bucuresti
Latitudine: 44.4351165 | Longitudine: 26.020331
 
2) Dumbolino Berceni
Dumbolino Land Berceni este un loc de joaca pentru copii  primitor,  dotat cu jocuri si activitati pentru toate varstele, unde copiii se pot juca si pot socializa in voie, timp in care parintii se pot relaxa intr-un ambient confortabil savurand o cafea, un ceai sau o băutura racoritoare, urmărind programele TV preferate ori navigand pe internet.
In locul de joaca din Piata Resita oferim intreaga gama de servicii prezentate pe site: loc de joaca, petreceri pentru copii, spectacole de animatie si baby parking.
 
Preturi loc de joaca:
Luni-Joi
12 lei/ora
20 lei/2 ore
25 lei/ toata ziua
Vineri-Duminica
15 lei/ora
25 lei/ 2 ore
35 lei/ toata ziua
Abonamente lunare:
12 intrari=130 lei
6 intrari= 70 lei
 
3) Dumbolino Veteranilor – in mutare!
 
Cu drag!
Echipa Dumbolino Land
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cautari frecvente:
Locatii petreceri copii Bucuresti
Restaurant party Bucuresti
Locatii party copii Bucuresti
Locatii petreceri Bucuresti
Locatii kids party Bucuresti
Restaurant aniversari Bucuresti
Restaurant onomastici Bucuresti
Locatii aniversari Bucuresti
Locatii Party centru Bucuresti
Locatie onomastici Bucuresti
Saloane party Bucuresti
Locatii party Bucuresti
Restaurante petreceri Bucuresti
Locatii evenimente privatre Bucuresti
locatii party copii Bucuresti dumbolino 01  locatii party copii Bucuresti dumbolino 02  locatii party copii Bucuresti dumbolino 03  locatii petreceri copii Bucuresti dumbolino 04  locatii petreceri copii Bucuresti dumbolino 05  locatii petreceri copii Bucuresti dumbolino 06 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact