Verifica disponibilitatea

Adresa: Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sect. 1, Bucuresti Tel: 0372 080 009
Email: stefan.catuna@capitalplaza.ro Web: capitalplaza.ro/

Capital Plaza: Prezentare servicii

Sambete inca disponibile in sezonul 2013
Discounturi 10-15% pentru evenimentele organizate duminica
Discount 15% pentru sambete si duminici in perioada 19 octombrie - 10 noiembrie


Capital Plaza Hotel este cel mai nou hotel de 4 stele, dedicat pana la detaliu, confortului oaspetilor sai, situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti, chiar in zona de afaceri si comerciala din preajma Guvernului Romaniei. In acelasi timp, in cateva minute de plimbare se poate ajunge in Piata Romana sau in parcul Herastrau.

Capital Plaza Hotel isi propune sa trateze in mod original si cu respect locurile istorice pe care este amplasat, fosta Bariera a Herastraului de la sfarsitul secolului trecut. Atmosfera generala este profund impregnata cu semnele secolului in care traim, contemporana, fara a ignora, insa, trecutul. Accentele altor vremuri, inspirat selectate si reinterpretate se lasa descoperite de oaspeti, conferind personalitate si profunzime locului.
Cele 95 de camere, 5 sali de conferinta, Restaurantul „1880”, Cafeneaua „Kubler” si terasa intima se unesc intr-o oferta de exceptie pentru oamenii de afaceri si pentru cei care isi doresc un spatiu de relaxare de calitate. Accente ale Bucurestiului de sfarsit de secol XIX, inspirat selectate si  reinterpretate, aerul contemporan, toate acestea sunt completate de cele 2 lifturi panoramice, accesul gratuit la internet in intreg hotelul si dotarile de ultima ora a camerelor si salilor de evenimente.

Capital Plaza Hotel asigura serviciile atat pentru mediile de afaceri cat si pentru grupurile profesionale  cum ar fi reuniuni si intalniri de afaceri, receptii, lansari, prezentari, team-building-uri, conferinte, congrese, seminarii, simpozioane, expozitii precum si servicii specializate pentru activitati de protocol specifice delegatiilor VIP sau a evenimentelor de grad "0".
 
In cele ce urmeaza veti gasi o scurta descriere a hotelului si a Centrului de Conferinta:


Cazare:
95 camere  , dispuse pe 5 etaje, dupa cum  urmeaza:
•    60 camere Standard (Twin sau King)
•    5 camere  Standard Single (Queen)
•    15 camere Superior
•    10  camere Executive (2 camere pentru persoane cu dizabilitati)
•    5 Apartamente

Dotari in camera:
Sistem de acces electronic
Suprafata intre 17 si 34 mp
Aer conditionat
Aparat pentru prepararea cafelei si a ceaiului            
Minibar
Birou de lucru
Cutie de valori
Linie telefonica directa in camera si in baie
Baie cu dus sau cada
Cantar
Oglinda cosmetica
Uscator de par
Halat si papuci
Acces wireless gratuit la internet
Posibilitatea deschiderii ferestrei
DVD player in Apartamente
Espresor cafea in camerele Executive
Patut pentru copil sau pat suplimentar (la cerere)

Servicii:
•    Receptie & Room service non-stop
•    Servicii de concierge si relatii cu oaspetii
•    Asistenta pentru organizare evenimente
•    Apel de trezire la cerere
•    Mic dejun bufet international
•    Serviciul de spalatorie/curatatorie la cerere
•    Ziare si reviste interne si internationale
•    Parcare subterana cu plata (25 locuri)
•    Sala de fitness
•    Business center
•    Parcare pazita


Toate salile de conferinta sunt dotate cu aer conditionat, linii telefonice, conexiune Internet. Echipament inclus in tariful salii: videoproiector, ecran, flipchart, sistem sonorizare. Va putem asigura la cerere orice alt echipament suplimentar. Pretul de lista al salilor de conferinta se poate negocia de la caz la caz, in functie de pachetul total de servicii solicitate (cazare, restauratie).

Restaurant 1880
Intr-o atmosfera originala, cu accente de sfarsit de secol XIX, Restaurantul 1880 isi propune sa reinvie dincolo de aspect, spiritual ospitalitatii de altadata, intr-o complexitate surprinzatoare.
Lasati-va cele cinci simturi libere sa se bucure de prospetimea si savoarea fructelor de mare si a pestelui, a legumelor si fructelor bogate in arome si culori, a mirodenilor misterios alaturate, desavarsite de inspiratia bucatarilor care transpun in fiecare farfurie bucuria si armonia a ceea ce promite a fi o experienta de neuitat.

Totul e un buchet de arome dornice sa va invaluie, in compania unui pahar de vin ales, precum firul unei povestiri cu talc, citita sau rostita pe indelete la ceas de seara.
Capacitate: 72 locuri

KUBLER KAFFEE
Odinioara loc de intalnire a intelectualilor bucuresteni, mediul preferat al boemei, astazi isi propane sa aduca impreuna oaspeti in cautarea unei oaze de inspiratie si relaxare.
Va puteti refugia, privind detasat prin geamul larg al cafenelei spectacolul orasului, cufundat intr-un fotoliu de culoare optimista. Diminetile pe terasa ca intr-o oaza verde, intima si primitoare, sunt de asemenea un refugiu relaxant.
Capacitate: 32 locuri

Departamentul de Banqueting va sta la dispozitie pentru eventualele cereri de catering si organizari de evenimente speciale.
De asemenea, pentru rezervari de grup sau oferte speciale  echipa noastra de vanzari va va asista in planificarea si bugetarea cerererii  dumneavoastra.
 
In cazul in care pe durata sejurului, oaspetii companiei dumneavoastra vor avea nevoie si de alte servicii (transfer aeroport, rent a car, rezervari de bilete de avion, organizari de excursii in tara, etc) acestia se pot adresa reprezentantilor de vanzari ai hotelului.
 
Va asteptam cu placere sa vizitati hotelul nostru iar pentru un tur virtual va rugam sa accesati site-ul nostru: www.capitalplaza.ro
 
Pentru orice alta informatie suplimentara va rugam sa nu ezitati sa ne contactati:

DEPARTAMENT VANZARI & REZERVARI
Georgeta Grecu
Director of Sales & Marketing
Tel: +40372080080
Fax: +40372080081
GSM: +40733200209
Email: georgeta.grecu@capitalplaza.ro
Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti1  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti2  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti3  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti4  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti5  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti6  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti7  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti8  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti9  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti10  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti11  Prezentare Restaurant Nunti Botezuri Banchete Capital Plaza Bucuresti12 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact