Verifica disponibilitatea

Adresa: Alexandria, Str. Independentei nr. 16, Alexandria/ Turnu Magurele Tel: 0744 686 396
Email: contact@conciato.ro Web: conciato.ro

Servicii de organizare evenimente


   Conciato Evenimente vă pune la dispoziție două saloane elegante, atât pentru evenimente de tip nunți, botezuri, cat și pentru seminarii, congrese și prezentări.

   Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri va așteaptă cu un ambient plăcut și primitor, în care evenimentele din viața dumneavoastră vor fi sărbătorite cum se cuvine și vor deveni cu adevărat speciale. Meniurile pe care vi le oferim vor fi complet personalizate, conform dorințelor dumneavoastră. Unul din coordonatorii noștri de evenimente vă va fi alături pe parcursul întregului proces de organizare, pentru a crea un meniu cu totul deosebit.
   Pachetele noastre de conferințe includ coffee break și lunch break, cu o gamă largă de băuturi și produse culinare preparate în restaurantul nostru, fie sub formă de bufet suedez în sala de conferințe, fie în restaurantul din aceeași locație, cu o capacitate de 100 de locuri. Coordonatorii noștri de evenimente vor crea oferte personalizate pentru dumneavoastră, în funcție de cerințe.

 
   Pentru mai multe detalii contactați-ne pe adresa de email contact@conciato.ro sau consultați unul din coordonatorii noștri de evenimente:

Nela Tăbăcitu
0744686396

nelatabacitu@conciato.ro
 
Marina Tăbăcitu
0752 233 309

marinatabacitu@conciato.ro
 
Vă așteptăm de asemenea pe internet la adresa
www.conciato.ro și pe facebook pe pagina Conciato.
Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria1  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria4  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria3  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria6  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria5  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria8  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria9  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria2  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria7  Poze Restaurant Nunti Mese Festive Botezuri Conciato Alexandria10 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact