Verifica disponibilitatea

Adresa: Bulevardul Basarabiei nr. 256 (incinta Faur - poarta 1), sector 3, Bucuresti Tel: 0758 839 395, 0756 066 713
Email: office@americanballroom.ro Web: www.americanballroom.ro

American Ballroom - servicii evenimente   American Ballroom va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente, New York, Hollywood, Las Vegas si Miami, care pot acomoda confortabil peste 750 de persoane, dupa cum urmeaza:
Salonul New York - suprafata totala 300 mp, capacitate maxima de 150 locuri la mese
Salonul Miami - suprafata totala 300 mp, capacitate maxima de 170 de locuri la mese
Salonul Hollywood - suprafata totala 500 mp, capacitate maxima de 240 de locuri la mese
Salonul Las Vegas - suprafata totala 270 mp, capacitate maxima de 140 de locuri la mese
 
   Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!
 
   Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.
 
   Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.
   Totodata, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.
 
 
Un vis sau o dorinta... posibilitatile de realizare sunt nenumarate!
Hollywood AmericanBallroom 4  Hollywood AmericanBallroom 2  Hollywood AmericanBallroom 5  Miami AmericanBallroom 4  Miami AmericanBallroom 7  NewYork AmericanBallroom 2  NewYork AmericanBallroom 5  NewYork AmericanBallroom 3  Lobby AmericanBallroom 5  Baie AmericanBallroom F2 copy 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact