Verifica disponibilitatea

Adresa: Sos. Pipera, nr 48-50, sect. 2, Bucuresti Tel: 0758 839 395, 0756 066 713
Email: office@presidential.ro Web: www.presidential.ro

Presidential Ballroom - servicii evenimente   Presidential Ballroom se defineste prin eleganta si profesionalism, somptuozitate si stil. Experienta acumulata in peste sapte ani de activitate, cat si prestigiul dobandit in industria in care activam, ne pozitioneaza ca unul dintre cele mai renumite centre de evenimente din Bucuresti.
 
   Suprafata totala de 2.500 mp impartita in cinci saloane cu o capacitate de la 50 pana la 400 de persoane (locuri la mese) si de la 180 pana la 700 de persoane (locuri in picioare), prevazuta cu parcare privata si spatiu ultrafunctional contureaza imaginea locatiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente de tipul: de familie, corporatiste sau sociale.
 
   Mai mult decat atat, arhitectura si finisajele distincte, festinul culinar cat si talentul si dedicarea echipei noastre reprezinta elementele cheie necesare realizarii unui eveniment distinct.
 
Presidential Ballroom Pipera vă pune la dispoziție 2 saloane de evenimente:
Salonul Glamour - suprafață totală 260 mp, capacitate maximă de 160 locuri la mese
Salonul Royal - suprafață totală 550 mp, capacitate maximă de 400 locuri la mese
 
Presidential Ballroom Militari vă pune la dispoziție 3 saloane de evenimente:
Salonul Style - suprafață totală 200 mp, capacitate maximă de 100 locuri la mese
Salonul Luxury - suprafață totală 240 mp, capacitate maximă de 160 locuri la mese
Salonul Elegance - suprafață totală 420 mp, capacitate maximă de 270 locuri la mese
 
   Misiunea noastra este sa oferim clientilor o experienta unica, personalizata, la cele mai inalte standarde. Ne angajam sa punem la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati partenerilor nostri, care se vor bucura intotdeauna de o atmosfera calda, relaxata, dar rafinata.
 
   Obiectivul nostru este sa ramanem marca preferata (centrul de evenimente preferat) in fiecare segment pe care il deservim, prin aderarea la un set de valori de baza care caracterizeaza cultura noastra si anume: calitate, profesionalism si pasiune.
Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti12  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti3  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti4  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti10  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti1  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti6  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti7  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti5  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti8  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti11  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti9  Salon Nunti Evenimente Presidential Ballroom Bucuresti2 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact