Verifica disponibilitatea

Adresa: Alexandria, Str. Dunarii nr. 279, Alexandria/ Turnu Magurele Tel: 0727 758 973
Email: contact@restaurantgrand.ro Web: restaurantgrand.ro

Restaurant Grand

 
   Restaurantul GRAND este o locatie eleganta, dar in acelasi timp prietenoasa ce ofera delicii culinare la preturi accesibile. Acesta are o capacitate de 300 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa, fiind o oaza de liniste, ce dezvolta sentimentul de relaxare, completat de savurarea unor preparate atent gatite.
    Nuantele de maro si bej in care este amenajat interiorul creeaza o primire calduroasa si in acelasi timp un sentiment de siguranta, reusindu-se o combinare a elementelor clasice cu cele moderne. Interiorul placut si atragator este realizat printr-o serie de materiale naturale si prin ambientul creat de luminile artificiale, date de candelabrele ce reusesc sa dea aspectul somptuos si impresionant incaperii.
  Grand isi propune sa reinvie, dincolo de aspect, spiritul ospitalitatii de altadata intr-o complexitate surprinzatoare. Credem ca cea mai simpla reteta de reusita culinara, poate fi imbinarea alimentelor excelente cu atentia la detalii, pasiune si atitudine dedicata. Iubitorii de preparate culinare traditionale romanesti, precum si cei atrasi de preparatele din bucataria internationala, vor gasi in restaurantul nostru fuziunea intre bucataria contemporana si retetele vechi, reinterpretate si reasezate, arome pierdute, arome inventate, completate de servicii de servire ireprosabile menite sa atinga standardele celor mai pretentiosi clienti.
   Cultivarea acestor valori pentru a stimula simturile in fiecare zi este fundamentala pentru a va oferi o experienta incomparabila la GRAND.
Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria6  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria4  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria5  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria7  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria8  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria1  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria3  Restaurant Nunti Botezuri Evenimente Grand Alexandria2 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact