Verifica disponibilitatea

Adresa: Bdul Dorobantilor, nr. 669, Braila Tel: 0339 401 260
Email: restaurantredsky@yahoo.com Web: www.restaurantredsky.ro

Red Sky - Servicii evenimente


   Situat in Braila, la iesirea spre Galati pe soseaua dig, Red Sky si-a deschis portile in anul 2007 din dorinta de a veni in intampinarea clientilor sai cu un concept nou – meniu variat si servicii de inalta calitate, in cadrul unui decor ce imbina armonios clasicul cu modernul.
   Construit pe 1700 mp, Restaurant Red Sky dispune de o capacitate totala de 540 locuri in cele doua sali (400, respectiv 140 locuri), bar cu 30 de locuri, terasa de 400 mp si parcare proprie de 700 mp, fiind amplasat strategic, in afara aglomeratiei urbane, pentru a evita restrictii precum ora de inchidere sau reducerea volumului muzicii dupa ora 23:00.
   Proaspat redecorat, Red Sky a pastrat eleganta si rafinamentul care l-a consacrat, la care a adaugat lumina si culoare pentru un decor perfect.
Grija pentru invitati este una din prioritatile noastre, de aceea incaperea este ventilata constant, iar terasa este pusa la dispozitia invitatilor pe toata durata evenimentului.

   Echipa Red Sky va invita sa serviti preparate delicioase originare din bucataria internationala dar si romaneasca, gatite cu drag de bucatari talentati, folosind numai ingrediente proaspete.

   Red Sky Braila este locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor precum nunti, botezuri, absolviri, zile onomastice, sau petreceri private, cat si conferinte si intalniri de afaceri si servicii à la carte.

   Avand o experienta de peste 400 de evenimente organizate, ne ocupam cu grija de fiecare detaliu astfel incat evenimentul important din viata ta sa marcheze amintirea unei zile perfecte. Echipa noastra isi foloseste experienta acumulata pentru ca tu si invitatii tai sa va simtiti confortabil, lasand grija oricarui detaliu in sarcina noastra.
Cautari frecvente:
Poze Restaurant Nunta Braila,
Meniuri Nunti si Evenimente Braila,
Oferte Meniuri Nunti 2015 Braila,
Meniu Ieftin Nunti Braila,
Poze Restaurant Nunti Braila,
Meniuri Nunti Braila,
Oferte Nunti Botezuri 2015 Braila,
Oferte Nunta Braila 2015,
Meniu Botez Braila 2015,
Restaurant Nunta Braia,
Sala Nunta Braila
Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila3  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila1  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila3  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila4  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila5  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila7  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila10  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila8  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila9  Restaurant Nunti Bachete Reuniuni Red Sky Braila6 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact