Verifica disponibilitatea

Adresa: Strada Oltetului nr. 30, Complexul Cultural Sportiv Tei, Bucuresti Tel: 021 242 1493 / 0722 210 844 / 0722 593 122
Email: office@zexe.ro Web: www.zexe.ro

Club Zexe: servicii evenimente


Cine suntem?

Dragi viitor miri,

   Numele meu este Amalia Consulea si ma adresez voua in dubla mea calitate de proprietar si administrator al Restaurantelor Zexe. Lucrez in domeniul alimentatiei publice din anul 1998 si incepand cu anul 2006 mi-am amenajat propriul salon de evenimente.
   Foarte important este faptul ca va voi asista personal pe toata durata de pregatire a evenimentului, punandu-va la dispozitie toata experienta acumulata.
   Amplasat pe malul lacului, in Parcul Studentesc Tei, intr-un cadru de exceptie, Zexe Evenimente a fost special conceput pentru a satisface cele mai exigente cerinte: cele mai gustoase feluri de mancare, bauturi atent ales, serviciu fara repros.
Toate acestea imi permit sa afirm ca va pot organiza nunta perfecta!
Las modestia pe seama celor mai putin calificati!
   Daca afirmatiile de mai sus vi se par curajoase, va invit sa le verificati, cand doriti sa mancati si sa beti bine, intr-un alt restaurant pe care il operam: Zahanaua Zexe, din str. Icoanei, nr. 80, care a castigat de trei ori titlul de 'Cel mai bun restaurant romanesc'. In spatele acestor distinctii se afla foarte multa munca, pasiune, creativitate si o echipa de profesionisti.

10 Motive care ne permit sa va organizam nunta perfecta:

1. Salonul are suprafata de 550 mp si poate gazdui pana la 300 de invitati, putand fi modulat prin compartimentare pentru un numar mai mic de participanti;
2. Terasa exterioara de 80 mp cu o frumoasa vedere spre lac;
3. Ringul de dans delimitat, pe o suprafata de circa 100 mp, amplasat in centrul salonului;
4. Instalatie de sunet profesionala Dinacord XA, platane etc;
5. Instalatie de lumini pe schela fixa. moving head-uri, paruri, stroboscop, lasere, masina de fum etc;
6. Scena de 35 mp pentru Dj si o eventuala orchestra;
7. Generator electric propriu de 64KWA;
8. Lemnarie de stejar, pardoseli luxoase din piatra si ceramica, finisaje spectaculoase ale peretilor si plafoanelor, candelabre, lumini variabile, reci sau calde;
9. Bucatarie proprie (vizitabila) de 200 mp, supradotata cu utilaje de ultima generatie;
10. Parcare proprie pazita, cu o capacitate de 80 de masini.

Ce va oferim? Nunta perfecta

   La un raport calitate-pret ideal, cu o corectitudine dublata de profesionalism, va propunem meniuri detaliate, realizate de cheful nostru Amalia Consulea, ale carei talente, creativitate si inspiratie au facut din Zexe cel mai bun restaurant romanesc. Va veti delecta cu o explozie de savoare, cu o bucatarie inventiva si de un rafinament iesit din comun!
I n cazul in care preferintele dumneavoastra se indreapta catre un alt tip de meniu, indiferent de specificul acestuia, catre un alt tip de serviciu (ex: gen bufet suedez, piese intregi: berbecuti, purcei de lapte etc) suntem in situatia de a va satisface exigentele la orice nivel. In ceea ce priveste deserturile si in special tortul miresei, va informam ca avem un laborator propriu de cofetarie al carui chef Ana Consulea s-a specializat la una dintre cele mai inalte scoli de patiserie- cofetarie din Franta. in acest moment, calitatea dulciurilor pe care vi le propunem nu poate fi comparata cu nimic din ceea ce exista pe piata romaneasca.
   Aranjamentele florale, personalizate special pentru dumneavoastra, pot fi realizate de catre echipa noastra, cu care va puteti consulta incelung, pana la definirea variantei visate.
   Programul muzical il puteti concepe impreuna cu Dj-ul nostru permanent, in functie de preferintele dumneavoastra si bazandu-va de asemenea pe experienta acestuia, dobandita de-a lungul sutelor de evenimente organizate.
   Subliniem de asemenea ca mancarurile va vor fi servite la orele stabilite, in cantitatile convenite, conform meniului ales.
Cautari frecvente:
Poze Restaurante Nunta Bucuresti,
Meniuri Nunti si Evenimente 2015,
Oferte Meniuri Nunti 2015,
Preturi Meniuri Nunti Bucuresti,
Poze Restaurant Nunti Bucuresti,
Meniuri Nunti 2015,
Oferte Nunti Botezuri Bucuresti,
Oferte Nunta 2015
Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 00  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 02  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 03  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 04  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 05  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 06  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 07  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 08  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 09  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 10  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 12  Restaurant nunta Bucuresti Club Zexe 11 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact