Verifica disponibilitatea

Adresa: DN1 - Calea Bucurestilor nr. 103E, Saftica (10 minute de Aeroportul Otopeni), Bucuresti Tel: 021 269 34 17/ 0731 279 136
Email: rezervari@salonlamaison.ro Web: www.salonlamaison.ro

Maison des Jardins: servicii evenimente
LA MAISON DES JARDINS organizeaza nunti, botezuri, petreceri corporate, lansari, cocktail party, evenimente mondene, conferinte, petreceri de Revelion, intalniri de afaceri.
 
Avantaje:
- gradina frantuzeasca
- meniurile se pot modifica in functie de bugetul si preferintele clientului
- pret si compozitie meniu negociabil, se concepe impreuna cu clientul
- aranjamentul floral in stil provensal al salonului este inclus in pret
- sisteme de sunet si lumini
- videoproiectoare de rezolutie mare
- ecrane digitale, plasme
- sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless
 
 
TUR VIRTUAL (link)

https://www.youtube.com/watch?v=hnYnty6XVrk
 
 
PREZENTARE
La Maison des Jardins
– Salon de evenimente  

eleganta, distinctie, flexibilitate
 
Un loc plin de rafinament frantuzesc, un concept elegant intr-un cadru provençal, in care noi te invitam sa organizam impreuna cele mai memorabile evenimente din viata ta.
Salon La Maison des Jardins va pune la dispozitie un salon spatios si o gradina frantuzeasca impresionanta care pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului dumneavoastra, in orice anotimp.
Salon La Maison are o capacitate de 350 de locuri la mese si 700 de locuri in picioare, fiind conceput pentru a putea gazdui o gama larga de evenimente intr-o ambianta frantuzeasca de lux, la cele mai inalte standarde de calitate.
Designul deosebit al salonului, cu o receptie unica foarte spatioasa si eleganta, curtea interioara in care verdele este culoarea predominanta, parcarea proprie si profesionalismul personalului, fac din Salon La Maison des Jardins locatia ideala pentru a sarbatori evenimentele importante din viata dumneavoastra.
 
Salon LA MAISON dispune de sisteme de ventilatie proiectate pentru a asigura conditiile optime de confort, iar parcarea proprie dispune de locuri suficiente chiar si pentru cele mai aglomerate petreceri.
 
La Maison des Jardins Events ofera clientilor sai solutii complete pentru organizarea de conferinte, simpozioane, workshop-uri, sesiuni de training, lansari de produse sau noi servicii, evenimente de presa, team building-uri, petreceri tematice, cocktail-uri sau aniversari companie.
 
Garantam o abordare profesionista, care pe viitor va face ca drumurile noastre sa se intalneasca din nou, cu drag.
 
Contact:
Adresa: DN1 - Calea Bucurestilor nr. 103E, Saftica (10 minute de Aeroportul Otopeni)   
Tel: 021 269 34 17/ 0731 279 136
E-MAIL:
rezervari@salonlamaison.ro
FB: https://www.facebook.com/lamaisondesjardinsevents
Website: www.salonlamaison.ro 
Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti1  Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti2  Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti3  Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti4  Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti5  Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti6  Ballrom Bucuresti La Maison des Jardines 04  Salon Evenimente Maison Jardins Bucuresti8  Ballrom Bucuresti La Maison des Jardines 05  Ballrom Bucuresti La Maison des Jardines 01  Ballrom Bucuresti La Maison des Jardines 02  Ballrom Bucuresti La Maison des Jardines 03 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact