Verifica disponibilitatea

Adresa: Calea Aradului 87, Oradea Tel: 0741 222 000
Email: office@ambasadororadea.ro Web: www.ambasadororadea.ro

Ambasador Oradea

Despre noi
  Sala de evenimente Ambasador Oradea este creata din inspiratia unor designeri cu recunoastere internationala, influentati de luxul celor mai prestigioase sali de evenimente din orient.
  Ambasador Oradea este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viata ta. Este locul unde vei putea sa iti impresionezi invitatii prin calitatea desavarsita a fiecarui detaliu.
  Arta gastronomica este asigurata de catre MasterChef Nagy Alexandru, presedintele Asociatiei de Gastronomie din Timisoara. Participarile la concursurile nationale si internationale de gastronomie i-au adus acestuia numeroase premii si recunoasterea atat in plan national cat si pe plan international. Priceperea si experienta acestuia este pusa la dispozitia oaspetilor cu ajutorul unor meniuri de exceptie.
  Ambasador Oradea are o capacitate de aproximativ 550 persoane. Avem posibilitatea ca prin impartirea salii, sa creem doua sali, una cu o capacitate de pana la 150 persoane si cea de a doua cu o capacitate de pana la 350 persoane. In acest fel, orice tip de eveniment, indiferent de numarul de invitati, va putea fi organizat in cele mai bune conditii.
  Echipa de ospatari si barmani este atent aleasa astfel incat servirea sa fie facuta la cele mai inalte standarde. Dorim ca evenimentul dumneavoastra sa fie unic, astfel incat invitatii sa se simta ca si cum au evadat din cotidian si sunt invitatii unor persoane de rang regal.
  Sala de evenimente Ambasador Oradea este amplasata in incinta Oradea Shopping City si dispune de o generoasa parcare de pana la 1000 locuri. In acest fel invitatii dumneavoastra vor fi scutiti de momentele neplacute cand doresc sa isi parcheze masina. Totodata, Ambasador Oradea, dispune de o terasa superba de unde invitatii dumneavoastra vor putea admira focurile de artificii sau panorama orasului.
  Ambasador Oradea este sala ideala si pentru organizari de evenimente corporate, conferinte, seminarii, intalniri si diverse lansari de produse. Aici veti intalni o echipa profesionista care se va ocupa ca evenimentul dumneavoastra sa se ridice la cele mai inalte standarde.
 
Va asteptam cu drag!
Echipa Ambasador Oradea
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cautari frecvente:
Restaurante nunti Oradea
Ballroom Oradea
Ballroom-uri Oradea
Locatii nunti Oradea
Locatie nunta Oradea
Salon nunta Oradea
Sala nunti Oradea
Salon botez Oradea
Restaurant Banchet Oradea
Locatii banchet Oradea
Restaurant nunta Oradea
ballroom Oradea Ambasador 05  ballroom Oradea Ambasador 06  restaurante nunti Oradea Ambasador Oradea 01  restaurante nunti Oradea Ambasador Oradea 02  restaurante nunti Oradea Ambasador Oradea 03  restaurante nunti Oradea Ambasador Oradea 04  saloane nunta Oradea Ambasador Oradea 09  saloane nunta Oradea Ambasador Oradea 10  salon nunta Oradea Ambasador Oradea 07  salon nunta Oradea Ambasador Oradea 08  Poze Meniu Nunta Ambasador Oradea 11  Poze Meniu Nunta Ambasador Oradea 12 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact