Verifica disponibilitatea

Adresa: Drumul Taberei nr.115, Bucuresti Tel: 0733 912 005
Email: office@magic-place.ro Web: events.magic-place.ro/

Magic Place Events - Moghioros

Despre noi
 
Situata intr-o oaza de verdeata, in parcul Moghioros, Magic Place va propune locatia ideala pentru sarbatorirea zilelor cele mai frumoase din viata dumneavoastra.
 
Saloane
 
Va punem la dispozitie doua sali de evenimente impresionante, care pot gazdui orice eveniment intr-o atmosfera magica.
Sala Fashion - cu o suprafata de 550 mp si o capacitate de pana la 300 de persoane, uimeste prin eleganta si este pusa in evidenta de candelabrele de cristal, iar paleta de culori neutre complimenteaza cu usurinta orice schema coloristica pe care o alegeti sa o folositi in decorarea salii.
Sala Tiffany - cu o suprafata de 300 mp, si cu o capacitate de pana la 130 persoane, decorata in stil boem elegant, cu elemente ce ne readuc in memorie stilul anilor '60 si accente din filmul Breakfast at Tiffany's este ideala pentru petreceri pe care sa vi le amintiti tot restul vietii.
 
Servicii
 
Din partea noastra aveti: parcare subterana, camera miresei, lumini ambientale, opis auriu cu catifea rosie, suport lumanare, tortul miresei (Cofetaria Claus), degustare meniu, degustare tort, aranjamente sala (fete de masa in multe variante de culori si materiale, huse scaune asortate), aranjament floral mese invitati, aranjament floral masa prezidiu, meniuri masa, suport numar masa. Indiferent daca va doriti un eveniment somptuos sau unul intim, acesta va fi dus catre perfectiune cu ajutorul echipei noastre de profesionisti. Cel mai modern ballroom (restaurant nunti) din Bucuresti te asteapta cu oferte si preturi speciale la meniuri.
 
Va asteptam sa verificati disponibilitatea locatiei in perioadele dorite de dumneavoastra!
 
Cu drag,
Echipa Magic Place Events – Moghioros
Iolanda Ghica - Marketing Manager
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cautari frecvente:
Locatii Nunta Bucuresti
Poze Restaurant Nunta Bucuresti
Poze Locatii Nunti Bucuresti
Poze Ballroom Bucuresti
Saloane Nunti Bucuresti
Poze Sala Nunti Bucuresti
Salon Nunta Bucuresti
Saloane Nunta Bucuresti
Restaurante Nunti Bucuresti
Meniuri Nunti Bucuresti
Poze Locatie Botez Bucuresti
Poze Locatii Botezuri Bucuresti
Locatie Nunta Bucuresti Magic Place 01  Locatie Nunti Bucuresti Magic Place 02  Locatii Nunta Bucuresti Magic Place 03  Locatii Nunti Bucuresti Magic Place 04  Poze Restaurante Nunta Bucuresti Magic Place 05  Poze Restaurante Nunti Bucuresti Magic Place 06  Restaurant Nunta Bucuresti Magic Place 07  Sala Nunta Bucuresti Magic Place 08  Sali Nunti Bucuresti Magic Place 09  Salon Nunta Bucuresti Magic Place 10  Saloane Nunta Bucuresti Magic Place 11  Saloane Nunti Bucuresti Magic Place 12 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact