Verifica disponibilitatea

Adresa: Sos. Pipera nr.48, sect.2, Bucuresti Tel: 0731.039.307, 0723.597.512, 0723.597.513
Email: contact@metropolitan-events.ro Web: www.metropolitan-events.ro

Metropolitan Club & Events

Despre noi
 

Situat in vecinatatea zonei rezidentiale Pipera, centrul de evenimente Metropolitan Club & Events indeplineste cele mai inalte cerinte ale unei locatii de lux, fiind, in acelasi timp, potrivit pentru o gama larga de clienti.
Metropolitan Club & Events este locul în care vei descoperi armonia intre relaxare si distractie, cadrul perfect al oricarui eveniment din viata ta. Momente placute, de neuitat!
Te invitam sa-i descoperi farmecul aparte, caldura, eleganta, care te vor captiva pe deplin.
Metropolitan Club & Events este locul potrivit pentru petrecerea celor mai importante momente din viata ta. Acest centru de evenimente este structurat in patru saloane atent amenajate.
Decorul interior, contemporan, elegant, feeric, te invita sa visezi si sa evadezi din cotidian.
 
Saloanele noastre
 
Manhattan
280 mp, 80 – 130 pers
Celebrating city lights.
Fashion. Tocuri cui de 15 cm. Paiete. Strălucire…în priviri şi în zâmbete. Ring de dans ameţitor. Bucurie pe chipuri şi în mișcări. Muzică şi multe cocktail-uri… Uimitor. Aşa mi-am închipuit viitoarea petrecere aici, în salonul Manhattan.
Decorat intr-un stil citadin, in culori armonioase, salonul Manhattan este ideal pentru nunti de dimensiuni medii, botezuri sau evenimente corporate. Design-ul cosmopolit al salii ofera personalitate si caracter oricărui eveniment planificat.
 
Adelaide
300 mp, 90 – 150 pers
Celebrating with romance.
Multe lumanari cu parfum delicat. Luminile calde pareau infinite. Texturile fine completau atmosfera romantica. Si muzica… era perfecta. Siluetele pareau ca plutesc pe ringul de dans. Cand am deschis ochii eram in salonul Adelaide.
Salonul te introduce intr-o atmosfera romantica, cu note arhitecturale distinse si candelabre feerice, care dau o strălucire aparte spatiului. Este ideal atat pentru nunti cu stil cat si pentru evenimente corporate de gala.
 
Richmond
560 mp, 120 – 250 pers
Celebrating exquisite.
In cel mai frumos si unic mod, invitatii erau fascinati de fiecare detaliu ales cu stil. Motivele decorului, care alimentau placut atmosfera, batistele atent impaturite din buzunarele costumelor, care faceau diferenta…totul era desavarsit, de la cele mai mici detalii.
Intr-o atmosfera festiv – eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu. Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!
 
Portofino
600 mp, 130 – 300 pers
Celebrating in style.
Rochiile, dintr-un material fin, ieșeau rand pe rand in evidenta in acest cadru elegant, cu totul aparte. Papioanele erau în cele mai indraznete culori pe care ți le puteai inchipui. Ambianta era deosebita. Exact asa mi-am si inchipuit *salonul Portofino*… intr-un stil glamour si spectaculos.
Salonul este decorat intr-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese special pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.
 
Nunti, botezuri, banchete, mese festive
 
Pentru noi, organizarea unor evenimente extraordinare este mai mult decat o ocupatie, este o pasiune!
Momentele speciale din viata ta trebuie sa fie unice si de neuitat. In spiritul acestor valori, echipa noastra de profesionisti ofera consultanta si informatii detaliate in legatura cu multitudinea de servicii oferite, totul pentru a crea evenimentul pe care l-ai visat.
Iti punem la dispozitie cele patru saloane, Manhattan, Richmond, Adelaide si Portofino, cu decoruri elegante, o varietate de meniuri delicioase si bauturi fine.
Bucataria Metropolitan ofera clientilor atat meniuri din bucataria traditionala, cat si meniuri cu specific international. Iti propunem sa te bucuri de cele mai gustoase preparate culinare acompaniate de bauturi fine si vinuri alese.
Ne caracterizeaza profesionalismul, iar personalul nostru acorda, intotdeauna, o atentie deosebita la cele mai mici detalii. Confortul si relaxarea invitatilor tai sunt o prioritate pentru noi.
Iti oferim experienta noastra pentru ca tu doar sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa traiesti clipa!
Celebrate your best moments… la Metropolitan Club&Events!
Verificati acum disponibilitatea locatiei noastre in perioada dorita de dumneavoastra cu un simplu click!
 
Va asteptam cu drag!
Echipa Metropolitan Club & Events
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cautari frecvente:
Ballroom Bucuresti
Ballroo-uri Bucuresti
Locatie Nunta Bucuresti
Locatie Botez Bucuresti
Locatie Banchet Bucuresti
Locatii Nunta Bucuresti
Locatii Nunti Bucuresti
Locatii Botez Bucuresti
Poze Locatii Evenimente Bucuresti
Restaurant Nunta Bucuresti
Restaurant Botez Bucuresti
Restaurante Nunta Bucuresti
Restaurante Nunti Bucuresti
Sala Botez Bucuresti
Sala Nunta Bucuresti
Sali Botez Bucuresti
Sala Banchet Bucuresti
Sali Nunta Bucuresti
Sali Nunti Bucuresti
Salon Nunta Bucuresti
Salon Botez Bucuresti
Saloane Nunta Bucuresti
Saloane Nunti Bucuresti
Saloane Botez Bucuresti
Saloane Banchet Bucuresti
Ballroom Bucuresti Metropolitan Club & Events 00  Locatie Botez Bucuresti Metropolitan Club & Events 01  Locatie Nunta Bucuresti Metropolitan Club & Events 02  Locatii Nunti Bucuresti Metropolitan Club & Events 03  Restaurant Botez Bucuresti Metropolitan Club & Events 04  Restaurant Nunta Bucuresti Metropolitan Club & Events 06  Restaurante Botez Bucuresti Metropolitan Club & Events 05  Restaurante Nunta Bucuresti Metropolitan Club & Events 07  Restaurante Nunti Bucuresti Metropolitan Club & Events 08  Sala Nunta Bucuresti Metropolitan Club & Events 09  Sali Nunti Bucuresti Metropolitan Club & Events 10  Salon Nunti Bucuresti Metropolitan Club & Events 11 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact