Verifica disponibilitatea

Adresa: Calea Victoriei nr. 36, Bucuresti Tel: 021 313 4038
Email: office@capsa.ro Web: www.capsa.ro

CASA CAPSA: Organizare Evenimente

  

Anul 1852 marcheaza data nasterii "CASEI CAPSA" (Restaurant, Hotel, Cafenea si Cofetarie), simbol al societatii rasate romanesti. Fondatorul, Grigore Capsa (1841-1902), a creat aici, inca de la inceput, o atmosfera tipic occidentala, la cele mai ridicate standarde de calitate si rafinament.

   Avand o pozitie foarte buna "Casa Capsa" este situata in centrul Bucurestiului istoric la intersectia strazilor Calea Victoriei si Edgar Quinet.

   Dupa actiunile de restaurare "Casa Capsa" a reintrat in circuitul turistic ca un hotel de 5*, care ofera vizitatorilor cele mai bune servicii. Hotelul si-a pastrat vechiul farmec prin cele 3 etaje ale sale, candelabre si mobila somtuasa.

   Hotelul dispune de 61 de camere (Single, Single de Luxe, Junior Suites si un Apartment) le cele mai inalte standarde hoteliere. Toate camerele dispun de pat matrimonial.

   "CASA CAPSA" are suportul logistic si facilitati de organizare si coordonare a unor evenimente importante: congrese, expozitii etc. Putem organiza intalniri pentru oameni de afaceri romani si straini, conform noului si eficientului concept " Business & Leisure".

   " CASA CAPSA este marca inregistrata la OSIM. Ofera servicii complete in urmatoarele domenii: Banchete si Catering; Congrese, Conferinte, Simpozioane si Seminarii. Pentru aceasta, va stau la dispozitie una dintre cele 4 superelegante saloane ale Restaurantului sau unul dintre luxoasele si elegantele Sali de Conferinta (Blue Saloon), avand o capacitate de 40-90 locuri.

   "CASA CAPSA" a reprezentat cea mai buna cofetarie din Europa. Inainte, dulciurile erau din Orient: sarailii, cataifuri, baclavale, serbeturi. In a doua jumatate a secolului al XIX-lea au aparut limonada, prajiturile fine, bomboanele si ciocolata, adesea importate de la Paris. "CASA CAPSA" a devenit faimoasa in toata Europa pentru ciocolata sa fina. In prezent, toate prajiturile sunt facute din ingrediente naturale, cu un gust special, conform cu retetele originare.

Receptii

Pentru o receptie de neuitat, fie ca e un cocktail party pentru prieteni sau un business cocktail, CASA CAPSA va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:

Tel: 0213134038
E-mail:office@capsa.ro


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cautari Frecvente:

Oferte Nunti Botezuri,

Oferte Nunta 2011,

Oferte Nunti Bucuresti 2011,

Oferte Nunta Bucuresti,

Oferte Petreceri,

Oferte Speciale Nunti,

Poze Sali Evenimente Nunti,

Oferte Speciale Botezuri,

Poze Locatii Evenimente,

Oferte Speciale Nunti Botezuri,

Super Oferte Nunta,

Meniuri Festive Bucuresti,

Poze Nunti Botezuri

restaurantebucuresti,

Poze Sali Nunta,

Prezentari Restaurante Bucuresti,

Poze Restaurante Evenimente,

Restaurante Botez Bucuresti,

Restaurante Nunti Bucuresti, 

ext 1  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 1  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 2  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 3  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 4  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 5  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 6  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 7  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 9  Poze sala evenimente Casa Capsa Bucuresti 8  Locatii Nunti, Evenimente de Lux, Bucuresti 
Home page
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Restaurante
meniuri festive
Lista Sali Conferinta
Lista Locatii Petreceri
Contact