Verifica disponibilitatea

Adresa: Predeal, Str. Neagoe Basarab nr. 7, Brasov / Predeal/ Bran Tel: 0268 456 379 / 0728 042 650 / 0745 410 206
Email: office@edenhotel.ro Web: www.edenhotel.ro

Complex Hotelier Eden Predeal

        Localizat intr-un peisaj incantator, la liziera padurii, Complexul EDEN *** din statiunea Predeal va ofera un confort deosebit, intr-o atmosfera calda si intima la preturi rezonabile. Complexul este alcatuit din hotel si doua vile aflate in aceeasi incinta, unite de restaurantul exterior. Cele 5 sali de conferinte dotate complet, fara stalpi, cu lumina naturala si mobilier modular au capacitatea de 12, 35, 50, 100 respectiv 150 de locuri. Oferim acoperire wireless in tot complexul.

       Punem la dispozitie companiilor si grupurilor organizate si doua sali de restaurant: unul elegant cu o capacitate de 150 de locuri, celalalt rustic de 250 de locuri, iar barul - internet cafe are 30 de locuri. Restaurantul dispune si de un separeu foarte intim, cu o capacitate de pana la 50 de persoane. In cadrul restaurantelor noastre puteti savura o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pana la cele mai bune preparate culinare romanesti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti (caprioara, mistret, urs, cerb, iepure, fazan si prepelita)

       Structura complexului este formata din 4 camere single, 14 camere duble, 4 apartamente Standard, 4 apartamente family si 4 apartamente cu jacuzzi. Camerele complexului sunt modern decorate, dispun de TV- cablu cu diagonala mare, minibar, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie. Apartamentele sunt dotate cu paturi duble si canapele extensibile, putand acomoda maxim 3 persoane adulte sau familii cu pana la 2 copii.

Capacitatea totala a complexului este de 32 de camere, in cazul grupurilor mari acesta putand fi suplimentata pana la 150 de camere.

Activitati de echipa si de agrement disponibile pentru organizare:

1. ATV

Tarif : 90 de lei / ora ( capacitate ATV : 1 - maximum 2 persoane )

2. Bungee jumping

Bungee-jumping: salt in gol, avand atasata de picioare o coarda elastica a carei grosime depinde de greutatea saritorului.

Exista doua centre de bungee-jumping: unul situat la Cheile Rasnoavei, cu o inaltime de 137.5 m si celalalt pe barajul Vidraru, cu o inaltime de 166 m.

Noutate: Bungee jumping de la 42m: constructie noua (2008) constand intr-un pod suspendat peste valea Cheilor Rasnoavei care constituie punctul de lansare in coarda elastica si doua cabluri montate in paralel care fixeaza elasticul.

Tarifele sunt: 100 EUR Cheile Rasnov, Vidraru; 50 EUR salt de la 42m.

3. Parapanta:

Inaltimea de 1.799 m , conditiile meteo si de vant optime, privelisti fantastice vazute de la o inaltime de 600-800 m fac din zona Poiana Brasov - Masivul Postavaru, unul dintre cele mai frumoase locuri de zbor cu parapanta din tara.

Zborul cu un pilot instructor autorizat si experimentat, in conditii de siguranta maxima, din varful Postavaru (1.799 m) iti ofera o fantastica experienta de 15-20 minute de zbor deasupra privelistii incantatoare a zonei montane Postavaru.

Pentru acest tip de zbor folosim:
- parapante concepute special zborului in tandem pentru a putea sustine greutatea a 2 piloti . Fiecare pilot are propria seleta acestea fiind legate intre ele de distantiere si carabe.
- piloti profesionisti cu o experienta vasta de zbor
Deasemenea va putem filma si inregistra intregul zbor pe orice format : VHS, AVI, MPEG

Cost per salt: 70 Euro.

4. Rafting

Raftingul este coborarea cu barci speciale a unor ape repezi de munte. Se asigura echipament adecvat: casti de protectie, veste de salvare si costume de neopren in perioade ale anului mai reci. Raftingul este un sport de echipa unde coordonarea miscarilor este totul.

Barcile sunt de 8+2 persoane, traseul pe Buzau este de aprox. 15 de km lungime. Inainte de lansarea la apa se va face un instructaj util participantilor. Se asigura echipament performant si insotitori instructori specializati.

Rafting-ul poate fi practicat si in zona noastra! La confluenta dintre Basca si Buzau (aprox. 120 km de Predeal) dupa barajul de la Siriu in intervalul de timp in care se uzineaza apa si se dau drumul la doua turbine traseul are portiuni cu grad 3 de dificultate! Mai exista o varianta de rafting pe Dambovita (pasul Bran- Rucar) pe perioada uzinarii apei de la baraj.

Tarife: 50 Euro/persoana, minimum 6 persoane

5. Escalada

Cheile Rasnoavei este locatia de antrenament preferata a vanatorilor de munte si a alpinistilor incepatori: datorita accesului rapid in zona, multitudinii si varietatii traseelor alpine cat si a retragerilor relativ usoare. Traseele din zona au grade de dificultate cuprinse intre 2A si 6A, strabat un perete sudic, calcaros si cu inclinatii variabile: 70- 120 de grade. Daca vreti sa incercati pentru cateva ore senzatiile pe care le incearca un alpinist in perete va putem furniza echipamentul si instructorii necesari pentru a va distra intr-un mod cat se poate de activ si spectaculos.

Tarife: 25-35 Euro/persoana, in functie de dificultatea traseului. ( minimum 8 persoane )

6. Coborare in rapel

Rapel: coborarea unui perete abrupt ce permite efectuarea de rapeluri de la diverse inaltimi (40, 120m) folosind o coarda statica pentru coborarea propriu-zisa si o coarda dinamica de asigurare. Dispozitivele de coborare sunt autoblocante in cazul actionarii neadecvate, acestea permitand o blocare ferma si sigura a rapelului, In cazul coborarii cu dispozitive clasice, 8, placa, gri-gri, veti cobori in paralele cu un instructor si veti fi secondat indeaproape pe toata durata rapelului.

Tarife: 50 Euro/persoana, cu echipament inclus ( minimum 8 persoane )

7. Via ferata mica

Via ferata mica-traseu amenajat,echipament cu cablu de otel, piloane cu expansiune si scarite in punctele dificile,care traverseaza un perete al Cheilor Rasnoave la o inaltime de aproximativ 40m.La final coborirea se poate face traversand valea pe un pod suspendat,sau cobarand in rapel un perete de 40m sau urmand poteca amenajata si marcata care va scoate in drum.

Timpul de parcurgere este de aproximativ 30 min.Echipamentul este format dintr-un ham, soc-absorber, casca, manusi. In permanenta va fi langa voi un instructor care va va indruma.

Tarife: 15 Euro/persoana, minimum 6 persoane

8. Via ferata mare:

Traseu alpin amenajat si echipat cu trepte de metal si cablu de siguranta destinat persoanelor cu o conditie fizica buna sau cel putin medie. Traseul parcurge aproximativ 400m de perete si este situat pe partea sudica a cheilor.

Durata medie a acestuia este de 15-30 de minute. Beneficiati de un ham, soc absorber, casca si un instructor la fiecare doua persoane. Aceasta activitate nu presupune calitati de catarator, dar presupune un efort sustinut, concentrare, motivare.

Tarife: 50 Euro/pers. minimum 6 persoane

9. Proba de echilibru

Travesarea unei zone de abrupt folosind doua cabluri de otel suprapuse si pretensionate intre Cheile Rasnoavei. Folosind ca suport pentru picioare cablul inferior si ca punct de asigurare si sprijin pentru maini cablul superior, veti incerca sa traversati distanta de aproximativ 50m ce separa peretii cheilor. Proba este inedita, spectaculoasa prin inaltimea la care se desfasoara (30m), echilibrul labil al cablurilor si lipsei voastre de experienta.

Echipament necesar: ham, bucle, scripeti, coarda de siguranta, manusi + instructor.

Tarifele sunt: 25 Euro/pers. minimum 6 persoane

10. Tiroliana

Tiroliana - traversarea unui obstacol natural pe corzi sau cabluri, folosind tehnici de alpinism.Avem disponibile trei tiroliane montate la inaltimi de 40, 50, 136 metri in Cheile Rasnoavei. Exista varianta montarii unei tiroliene si in Predeal in cazul in care grupul de participanti este de minimum 15 persoane.

Tiroliana mica si cea medie:

Ca traseu integrat, in care nu exista timpi irositi, tiroliana este disponibila la 50 de metri distanta fata de pamant; este amenajata pe cablu si este integrata unui urcus abrupt; se urca numai cu echipament de alpinism, asigurat pe corzi care duc la punctul de plecare pe tiroliana; aici se afla un operator care asigura tranzitia pe instalatia ce va duce clientul de pe o stanca pe alta; este un circuit de mare impact, intrucat dupa tiroliana, sub supravegherea personalului nostru, urmeaza rapelul, coborarea verticala pe corzi de alpinism.

Tiroliana mare:

Tiroliana mare este disponibila la 136 de metri inaltime; Locatie: Cheile Rasnoavei

Alaturi de aceste trasee, în Cheile Rîsnovei au aparut si alte trasee care pot fi cu usurinta reperate, fiind marcate foarte vizibil cu vopsea, aplicata pe stînca. Foarte interesante datorita caracterului lor si a expozitiei sudice sunt traseele din Peretele sudic al Postavarului (Abruptul Itwig) si din Vanga Mare.

Preturi tiroliana:

1. Tiroliana mica inclusiv catarare : 15 Euro/pers. (minimum 7 persoane)

2. Tiroliana mica + rapel : 25 Euro/pers. (minimum 7persoane)

3. Tiroliana medie+rapel : 25 Euro/pers. (minimum 7 persoane)

4. Tiroliana mare : 30 Euro/pers. (minimum 7 persoane)

* Pentru grupuri ocazionate de conferinte, seminarii, traininguri si alte intruniri ale companiilor si nu numai, va oferim discounturi considerabile.

Contact rezervari: domnul Marius Ionita/ tel: 0756 600 600/ m.ionita@edenhotel.ro

Sala conferinte Predeal4  Sala conferinte Predeal5  Sala conferinte Predeal3  Sala conferinte Predeal1  Sala conferinte Predeal2  Sala Conferinte, Team Building, Seminarii Predeal  Sala Conferinte, Team Building, Seminarii Predeal 1  Sala Conferinte, Team Building, Seminarii Predeal 3  Sala Conferinte, Team Building, Seminarii Predeal 2 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact