Verifica disponibilitatea

Adresa: Bd. Republicii nr.1, Ploiesti / Campina Tel: 0244 526 641
Email: restaurant@hotelcentralploiesti.ro Web: www.hotelcentralploiesti.ro

Hotel Central - Centru de conferinte

Hotelul Central este situat in centrul Municipiului Ploiesti, in plina zona administrativa, comerciala si de afaceri, la doar 45 km distanta de Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

Construit in stil neoclasic, Hotelul Central este complet renovat.  Oaspetii nostri se pot bucura de superba localizare a Hotelului Central, la cativa pasi distanta de toate punctele importante din Ploiesti: Primarie, Prefectura, Muzeul Ceasului, centre comerciale. Parcul Industrial Ploiesti in care isi desfasoara activitatea firme importante se afla la doar 8 km distanta de Hotel Central.

Centrul de Conferinte al Hotelului Central are o sala de conferinte si cinci meeting rooms. Facilitățile noastre de evenimente includ internet wireless de mare viteză, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, climatizare, serviciu de parfumare ambientala. Fiecare sala beneficiaza de ferestre mari, care oferă o lumină naturală abundentă. Ferestrele dispun de draperii sau jaluzele blackout. Pentru reusita oricarui eveniment, oferim o varietate de pachete. De asemenea, organizatorii de evenimente pot alege dintr-o selecție de meniuri setate sau personalizate pentru pauze de cafea, pranz sau cina. Bucatarii nostri cu experienta pot personaliza meniurile, in functie de preferinte.

Salonul de Cristal este amplasat la etajul I al Hotelului Central Ploiesti, are o suprafata de 283 m² si o capacitate de 200 de persoane in aranjament sala de teatru. Sala poate fi aranjata in stil teatru, classroom, U-shape, boardroom, dineu/receptie. Dispune la intrare de un foaier elegant unde se pot organiza serviciile de catering, iar dotările tehnice performante sunt incluse în tariful de închiriere al sălii: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare, internet wireless.

Sala First Class este amplasata la etajul I, pe latura de sud a Hotelului Central Ploiesti. Sala dispune de mobilier format dintr-o masa din lemn masiv, inconjurata de 18 scaune ergonomice directoriale, iar la intrare exista de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering. Sala First Class este dotata cu internet wireless de mare viteza, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchart, climatizare.
Salile Alfa si Beta, amplasate la etajul II, respectiv la etajul III, in latura de sud a Hotelului Central, dispun de mobilier modern, mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica).

Salile dispun la intrare de un foaier unde se pot organiza serviciile de catering, iar in tariful de inchiriere sunt incluse dotările tehnice performante: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sonorizare, climatizare, internet wireless.

Sala Delta este amplasata la etajul I, in vecinatatea Salonului de Cristal, si dispune de mobilier modern, mese tip pupitru si scaune tapitate pe structura metalica. Sala are la intrare un foaier unde se pot organiza serviciile de catering si este de asemenea dotata cu internet wireless de mare viteza, videoproiector, ecran proiectie, flipchart si aer conditionat.

Sala Gama este amplasata la etajul I, pe latura de nord a hotelului, cu vedere spre centrul comercial Winmarkt. Sala dispune de o masa ovala, 12 scaune si de spatiu unde se pot organiza serviciile de coffee break. Sala Gama are internet wireless de mare viteza si pot fi oferite la cerere, fara costuri suplimentare, videoproiector, ecran de proiectie si flipchart.

Pentru a clarifica toate detaliile unui eveniment, organizatorii primesc asistență din partea personalului Hotelului Central, dedicat pentru Meetings & Events.
Succesul fiecarui eveniment este prioritatea noastra!

 

 

 

Cautari frecvente : Locatii Seminarii Ploiesti, Sali Conferinte Ploiesti, Sali Conferinta Ploiesti, Sala Conferinte Ploiesti, Sala Conferinta Ploiesti, Centre de Conferinte Ploiesti, Locatii Conferinte Ploiesti, Locatie Conferinta Ploiesti, Locatie Conferinte Ploiesti, Locatii Team Building Ploiesti, Locatii Training Ploiesti, Locatii Intruniri de Afaceri Ploiesti

poze sala conferinte ploiesti hotel central 01  poze sali conferinte ploiesti hotel central 09  poze sala conferinte ploiesti hotelcentral 03  poze sala conferinta ploiesti hotelcentral 04  poze sala conferinte ploiesti hotel central 05  poze sala conferinta ploiesti hotel central 06  poze sali conferinta ploiesti hotel central 07  poze sala conferinte ploiesti hotel central 08 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact