Verifica disponibilitatea

Adresa: Str. Tecuci 159, Galati Tel: 0723 342 410
Email: turcescu_radu@me.com Web: bankershubb.ro/

Servicii Corporate


Bankers Cafe & Hubb reprezinta un concept antreprenorial nou, care alatura cafenelei, un incubator de afaceri (hubb-ul).
Iti poti initia si creste afacerea la Hubb si organiza evenimentele de socializare la Cafenea.

Hubb-ul este construit pe filosofia spatiului de lucru in comun, cu urmatoarele valori si beneficii:
  • Bankers Hubb Comunitate bazata pe diversitate: La Hubb intalnesti oameni creativi, cu abilitati diferite care impartasesc pasiunea pentru antreprenoriat, business si inovatie.
  • Spirit Antreprenorial: Rezidentii Hubb-ului si partenerii acestuia sunt antreprenori sau free-lanceri care construiesc o atmosfera dinamica. Aici se nasc, se testeaza si se implementeaza idei de afaceri.
  • Colaborare si invatare: Rezidentii Hubb-ului pot accesa informatii de calitate si sfaturi rapid, de la membrii Hubb-ului si de la membrii Patronatului Tinerilor Intreprinzatori.
  • Evenimente: Avand in calendar evenimente lunare proprii dar si evenimente gazduite, Bankers Cafe & Hubb este un loc excelent pentru networking.
  • Dezvoltare personala si de afaceri: Membrii Hubb-ului si cei din comunitatea care graviteaza in jurul acestuia, au acces la seminarii, cursuri de dezvoltare personala si de afaceri.
  • Casual Business: Hubb-ul este un spatiu de lucru informal, creativ, non-conformist si flexibil.
  • Acces la finantare pentru idei de afaceri in regiunea de Sud - Est a Romaniei: Prin afilierea la Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud - Est, Bankers Cafe & Hubb faciliteaza dialogul dintre antreprenorii tineri care au idei de afaceri in diferite domenii de activitate si consultantii din domeniul accesarii fondurilor IMM.
Cafeneaua este construita in stilul anilor '30 - '40 din Statele Unite ale Americii si gazduieste seri de jazz, pian, chitara, oldies si karaoke. Intregul spatiu poate fi folosit pentru evenimente private.

Cautari frecvente:
Sali Conferinte Galati,
Oferte Conferinte Galati,
Organizare Conferinte Seminarii,
Oferte Training Galati,
Servicii Team Building,
Servicii Conferinte Galati,
Oferte Team Building,
Sali Training Seminarii Prezentari Galati,
Hoteluri Conferinte,
Hoteluri Seminarii Training Galati
Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati7  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati1  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati2  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati5  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati6  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati9  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati3  Locatie Seminarii Conferinte Intruniri Bankers Cafe Galati8 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact