Verifica disponibilitatea

Adresa: Alba Iulia, Str. Lucian Blaga, Nr. 10, Alba Iulia / Blaj Tel: 0258 814 033
Email: office@preciosa.ro Web: www.preciosa.ro

Servicii conferinte si intruniri

 

La numai cateva minute de centrul istoric si administrativ, te intampina cu caldura si rafinament una dintre cele mai elegante locatii business si nu numai ale orasului Alba Iulia: Vila Preciosa. (Imprejurimile Vilei Preciosa: Cetatea Alba Iulia, Cele doua Catedrale, Muzeul Unirii, Monumente istorice, Traseul celor Trei Fortificatii, etc)

De la bun inceput, conceptul care s-a avut in vedere la realizarea Vilei Preciosa a fost acela de a se adresa cu precadere  firmelor mici si mijlocii precum si echipelor de management din firmele mari, oferindu-le posibilitatea organizarii de evenimente specifice, avand la dispozitie toate dotarile si facilitatile necesare, beneficiind in plus de un cadru unitar si intim, intr-o atmosfera unica.

Vila & Restaurant & Sala de conferinte & Crama & Terasa & Bar : un concept nou, nascut din dorinta si necesitatea de a oferi o oaza de relaxare, exhuberanta si confort tuturor celor care ne trec pragul.

Drept urmare, in cadrul Vilei Preciosa aveti la dispozitie o sala de conferinte cu capacitate maxima de  40 de locuri - special amenajata, capabila a gazdui intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, prezentari de proiecte, team-building-uri, etc

Dotari :

Video proiector

Amplificator + boxe

Mufa supl.Laptop

PC+DVD+CD+VCR

Tv LCD

Climatizare

Restaurantul Preciosa, cu o capacitate de 50 de locuri in salonul principal  si  14 locuri in separeu,  poate organiza mese festive sau intalniri de afaceri, prezentari, workshop-uri, toate acestea intr-un cadru elegant si sofisticat. Pe langa sala principala a restaurantului Vila Preciosa dispune si de o terasa-bar de 40 de locuri  care ofera un cadru relaxant, perfect pentru o intalnire cu prietenii, o sueta sau o vizionare la o bere a unui meci de fotbal.

Crama - o splendoare arhitecturala construita recent, dar cu metode traditionale de zidire a caramizilor in forma de bolta - este locatia unde puteti degusta din vinurile de colectie ale Vilei Preciosa pastrate in vinoteca proprie. Pe langa degustarile de vinuri, crama  va ofera locatia  ideala pentru petreceri private, mese organizate si intalniri bussines ...toate acestea intr-o atmosfera unica.


Va asteptam,

Vila Preciosa

 

 

 

 

Cautari frecvente: Sala Conferinte Alba Iulia, Locatie Seminarii Alba Iulia, Sali Conferinta Alba Iulia, Locatii Intruniri Corporate, Locatii Traininguri Alba Iulia, Locatie Conferinte Alba Iulia, Sala Seminarii Alba Iulia

 

Sala conferinte3  Sala conferinte  Sala conferinte4  Sala conferinte1  Sala conferinte5  Sala conferinte6  Sala conferinte12  Sala conferinte10  Sala conferinte7  Sala conferinte1011 
Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact